Chocoladeschelp

Een heerlijke reuzenschelp voor de chocoladeliefhebbers!
Chocoladeschelp
10 x Reuzenschelp 18cm gecoat
Benodigdheden Chocolademousse
- 800 gr pure chocolade
- 400 ml volle melk
- 90 gr eidooier
- 130 gr eiwit
- 125 gr kristalsuiker
- Breng de melk tegen het kookpunt aan en giet op de chocolade om een ganache te maken.
- Roer de eidooiers hierdoor.
- Klop het eiwit met de suiker lobbig en vouw door de chocolade.
- Coat de reuzenschelpen met een dunne laag chocolade en vul met de chocolademousse.
Benodigdheden Ganache montée
- 250 gr pure chocolade
- 750 ml slagroom
- 50 gr blanke stroop
- Breng 1/3 van de slagroom met de blanke stroop tegen de kook aan.
- Giet op de chocolade, mix glad en voeg de resterende slagroom koud toe.
- Koel volledig af en klop luchtig op.
- Spuit doppen ganache montée op de chocolademousse en decoreer naar wens.

Hartenvlaai met crème pâtissière en rood fruit
Een hartverwarmend gebak: ideaal voor Valentijnsdag of Moederdag.
Meer informatie over Hartenvlaai met crème pâtissière en rood fruit
Assortimentsbrochure 2024-2025
Ontdek ons complete assortiment Als bakker weet je hoe belangrijk het is om te werken met de beste ingrediënten en producten. Daarom hebben we speciaal...
Meer informatie over Assortimentsbrochure 2024-2025
Ontdek de Börek: nu ook beschikbaar in het foodservicekanaal!
Breaking food news: de börek verovert de markt als een van de hardst groeiende snacks binnen de retail in Nederland. We zijn trots om aan te kondigen dat...
Meer informatie over Ontdek de Börek: nu ook beschikbaar in het foodservicekanaal!