Chocoladeschelp
Een heerlijke reuzenschelp voor de chocoladeliefhebbers!
Chocoladeschelp
10 x Reuzenschelp 18cm gecoat
Benodigdheden Chocolademousse
- 800 gr pure chocolade
- 400 ml volle melk
- 90 gr eidooier
- 130 gr eiwit
- 125 gr kristalsuiker
- Breng de melk tegen het kookpunt aan en giet op de chocolade om een ganache te maken.
- Roer de eidooiers hierdoor.
- Klop het eiwit met de suiker lobbig en vouw door de chocolade.
- Coat de reuzenschelpen met een dunne laag chocolade en vul met de chocolademousse.
Benodigdheden Ganache montée
- 250 gr pure chocolade
- 750 ml slagroom
- 50 gr blanke stroop
- Breng 1/3 van de slagroom met de blanke stroop tegen de kook aan.
- Giet op de chocolade, mix glad en voeg de resterende slagroom koud toe.
- Koel volledig af en klop luchtig op.
- Spuit doppen ganache montée op de chocolademousse en decoreer naar wens.
Stoofpeer bourdaloue
Mini stoofpeertaartjes met een Franse twist!
Meer informatie over Stoofpeer bourdaloueBrooddeeg - een nieuwe range binnen het assortiment!
Binnen Smilde Bakery/Pruvé zijn we druk bezig met de ontwikkeling van een mooie brooddeeg range. Brooddeeg is een ideale deegsoort als het gaat om...
Meer informatie over Brooddeeg - een nieuwe range binnen het assortiment!Grapefruit Meringue Tartelettes
Meringue tartelet met heelrijke frisse smaak van grapefruit.
Meer informatie over Grapefruit Meringue Tartelettes