Chocoladeschelp

Een heerlijke reuzenschelp voor de chocoladeliefhebbers!
Chocoladeschelp
10 x Reuzenschelp 18cm gecoat
Benodigdheden Chocolademousse
- 800 gr pure chocolade
- 400 ml volle melk
- 90 gr eidooier
- 130 gr eiwit
- 125 gr kristalsuiker
- Breng de melk tegen het kookpunt aan en giet op de chocolade om een ganache te maken.
- Roer de eidooiers hierdoor.
- Klop het eiwit met de suiker lobbig en vouw door de chocolade.
- Coat de reuzenschelpen met een dunne laag chocolade en vul met de chocolademousse.
Benodigdheden Ganache montée
- 250 gr pure chocolade
- 750 ml slagroom
- 50 gr blanke stroop
- Breng 1/3 van de slagroom met de blanke stroop tegen de kook aan.
- Giet op de chocolade, mix glad en voeg de resterende slagroom koud toe.
- Koel volledig af en klop luchtig op.
- Spuit doppen ganache montée op de chocolademousse en decoreer naar wens.

Oranje Boven!
Eind juli zullen de Olympische Spelen dan echt beginnen. En hoe vieren we dit beter dan met heerlijk Hollands gebak, zoals de oranje tompouce. Of kleur jouw...
Meer informatie over Oranje Boven!
De Tompoucerol! Nieuw in het assortiment
DAT GAAT OP ROLLETJES! Maak kennis met de tompoucerol, het ambachtelijke roomboterbladerdeegrolletje dat net zo lekker smaakt als de traditionele...
Meer informatie over De Tompoucerol! Nieuw in het assortiment