Chocoladeschelp

Een heerlijke reuzenschelp voor de chocoladeliefhebbers!
Chocoladeschelp
10 x Reuzenschelp 18cm gecoat
Benodigdheden Chocolademousse
- 800 gr pure chocolade
- 400 ml volle melk
- 90 gr eidooier
- 130 gr eiwit
- 125 gr kristalsuiker
- Breng de melk tegen het kookpunt aan en giet op de chocolade om een ganache te maken.
- Roer de eidooiers hierdoor.
- Klop het eiwit met de suiker lobbig en vouw door de chocolade.
- Coat de reuzenschelpen met een dunne laag chocolade en vul met de chocolademousse.
Benodigdheden Ganache montée
- 250 gr pure chocolade
- 750 ml slagroom
- 50 gr blanke stroop
- Breng 1/3 van de slagroom met de blanke stroop tegen de kook aan.
- Giet op de chocolade, mix glad en voeg de resterende slagroom koud toe.
- Koel volledig af en klop luchtig op.
- Spuit doppen ganache montée op de chocolademousse en decoreer naar wens.

Pecan-kumquat taart
Ontdek de pecan-kumquat taart, een lekkernij die de smaak van pecannoten combineert met de frisse, citrusachtige tonen van kumquats.
Meer informatie over Pecan-kumquat taart
Nieuw! Cheesecake gebakje
Nieuw in ons assortiment: het Cheesecake gebakje! Het bestaat uit een unieke combinatie van een heerlijke zachte bodem met een lekkere frisse...
Meer informatie over Nieuw! Cheesecake gebakje
Aperol Spritz tartelette
Een zonnige cocktail, maar dan als tartelette? De verfrissende Aperol Spritz-tartelette is perfect om te genieten van zomerse vibes.
Meer informatie over Aperol Spritz tartelette