Luxe aardbeienvlaai
De aardbeienvlaai is sinds jaar en dag een favoriet onder Nederlanders. Met onze open vlaai zet u dit verse gebak in een handomdraai in de vitrine!
Benodigdheden:
- Pruvé Open vlaai 22 cm - art. nr. 22
Vulling
- 600 g verse aardbeien
- 40 g rietsuiker
- 1/2 vanillestokjes
- 5 g citroensap
- 5 g maizena
Werkwijze:
Rood fruit gelei
- Kook 100 gram aardbeien, suiker, vanillemerg en citroensap 10 minuten op zacht vuur.
- Verwijder de aardbeien en houdt apart.
- Voeg de maizena toe aan de pan en verhit al roerend tot het kookpunt.
- Giet op de aardbeien en laat afkoelen.
Opbouw
- Verdeel de gelei over de vlaaibodem.
- Maak af met verse aardbeien en afdekgelei.
Harde wener salted caramel
De salted caramel en chocolade passen perfect bij het najaar.
Meer informatie over Harde wener salted caramelChocoladeschelp
Een heerlijke reuzenschelp voor de chocoladeliefhebbers!
Meer informatie over Chocoladeschelp