Luxe aardbeienvlaai

De aardbeienvlaai is sinds jaar en dag een favoriet onder Nederlanders. Met onze open vlaai zet u dit verse gebak in een handomdraai in de vitrine!
Benodigdheden:
- Pruvé Open vlaai 22 cm - art. nr. 22
Vulling
- 600 g verse aardbeien
- 40 g rietsuiker
- 1/2 vanillestokjes
- 5 g citroensap
- 5 g maizena
Werkwijze:
Rood fruit gelei
- Kook 100 gram aardbeien, suiker, vanillemerg en citroensap 10 minuten op zacht vuur.
- Verwijder de aardbeien en houdt apart.
- Voeg de maizena toe aan de pan en verhit al roerend tot het kookpunt.
- Giet op de aardbeien en laat afkoelen.
Opbouw
- Verdeel de gelei over de vlaaibodem.
- Maak af met verse aardbeien en afdekgelei.

Mangoroosjes
Met deze mango roosjes hoef jij in jouw vitrine niets te verbloemen!
Meer informatie over Mangoroosjes
Kleurrijke bladerdeegrolletjes
This is how we roll. Het bladerdeegrolletje 2.0
Meer informatie over Kleurrijke bladerdeegrolletjes
Passie-kokos swirls
Een heerlijk tropisch gebakje met een romige mousse van kokos en passievrucht. Een smaakvolle explosie in elke hap!
Meer informatie over Passie-kokos swirls