Luxe aardbeienvlaai
		De aardbeienvlaai is sinds jaar en dag een favoriet onder Nederlanders. Met onze open vlaai zet u dit verse gebak in een handomdraai in de vitrine!
Benodigdheden:
- Pruvé Open vlaai 22 cm - art. nr. 22
 
Vulling
- 600 g verse aardbeien
 - 40 g rietsuiker
 - 1/2 vanillestokjes
 - 5 g citroensap
 - 5 g maizena
 
Werkwijze:
Rood fruit gelei
- Kook 100 gram aardbeien, suiker, vanillemerg en citroensap 10 minuten op zacht vuur.
 - Verwijder de aardbeien en houdt apart.
 - Voeg de maizena toe aan de pan en verhit al roerend tot het kookpunt.
 - Giet op de aardbeien en laat afkoelen.
 
Opbouw
- Verdeel de gelei over de vlaaibodem.
 - Maak af met verse aardbeien en afdekgelei.
 
			Nectarine tulpschelp met rozemarijn
Eens iets anders dan u gewend bent!
Meer informatie over Nectarine tulpschelp met rozemarijn
			Sinterklaasslof met kruidnoten en sinaasappel
Een feestelijke slof met frisse sinaasappel en knapperige kruidnoten – de perfecte Sinterklaascombinatie van kruidig en romig.
Meer informatie over Sinterklaasslof met kruidnoten en sinaasappel