Bladerdeeg met stoofvlees en bier
		Gemaakt met heerlijk korstdeeg van roomboter!
Benodigdheden:
 
- Pruvé Korstdeeg roomboter - art. nr. 11323
 
Vulling
- 3 kilo stoofvlees (mager rund)
 - 2,7 liter saus voor hachee
 - 1 flesje donker bier
 - 60 gram binding ds puree
 - 60 gram sous videmix bruin vero
 - 20 gram kruidenmix voor hachee met zout
 - Stabilisator voor bakvaste sauzen (naar dosering fabrikant)
 - Vacuüm kookzak
 
Werkwijze:
Vulling
- Snijd het rundvlees in blokjes.
 - Vermeng de blokjes rundvlees met de binding ds puree, kruidenmix voor hachee met zout en de sousvidemix bruin vero.
 - Voeg de saus voor hachee toe aan het rundvlees.
 - Vacumeer het in een vacuüm kookzak.
 - Gaar het in een ketel of steamer op 85°C gedurende 8 uur.
 - Snij daarna de zakken open en breng de massa in een pan aan de kook.
 - Bind af met de stabilisator.
 
Bakinstructies
- Het stoofvlees moet van dusdanige substantie zijn dat hij met de spuitzak te verwerken is.
 - Rol het bladerdeeg uit op 2mm.
 - Breng de vulling naar wens aan.
 - Bevochtig de onder plak.
 - Dek af met een plak korstdeeg van 2 mm.
 - Snij of steek naar wens uit.
 - Bak in 20-25 minuten af op 190 graden.
 
			Bananensoes 2.0
Deze onweerstaanbare lekkernij combineert de klassieke éclair met een moderne twist, perfect voor elke gelegenheid.
Meer informatie over Bananensoes 2.0
			Brooddeeg - een nieuwe range binnen het assortiment!
Binnen Smilde Bakery/Pruvé zijn we druk bezig met de ontwikkeling van een mooie brooddeeg range. Brooddeeg is een ideale deegsoort als het gaat om...
Meer informatie over Brooddeeg - een nieuwe range binnen het assortiment!
			Siciliaanse Cannoli
Siciliaanse Cannoli op 3 verschillende manieren
Meer informatie over Siciliaanse Cannoli