Bladerdeeg met stoofvlees en bier

Gemaakt met heerlijk korstdeeg van roomboter!
Benodigdheden:
- Pruvé Korstdeeg roomboter - art. nr. 11323
Vulling
- 3 kilo stoofvlees (mager rund)
- 2,7 liter saus voor hachee
- 1 flesje donker bier
- 60 gram binding ds puree
- 60 gram sous videmix bruin vero
- 20 gram kruidenmix voor hachee met zout
- Stabilisator voor bakvaste sauzen (naar dosering fabrikant)
- Vacuüm kookzak
Werkwijze:
Vulling
- Snijd het rundvlees in blokjes.
- Vermeng de blokjes rundvlees met de binding ds puree, kruidenmix voor hachee met zout en de sousvidemix bruin vero.
- Voeg de saus voor hachee toe aan het rundvlees.
- Vacumeer het in een vacuüm kookzak.
- Gaar het in een ketel of steamer op 85°C gedurende 8 uur.
- Snij daarna de zakken open en breng de massa in een pan aan de kook.
- Bind af met de stabilisator.
Bakinstructies
- Het stoofvlees moet van dusdanige substantie zijn dat hij met de spuitzak te verwerken is.
- Rol het bladerdeeg uit op 2mm.
- Breng de vulling naar wens aan.
- Bevochtig de onder plak.
- Dek af met een plak korstdeeg van 2 mm.
- Snij of steek naar wens uit.
- Bak in 20-25 minuten af op 190 graden.

Make It Magazine 2021
Nieuw! In samenwerking met Nederlandse bakkers hebben wij een gloednieuw inspiratiemagazine ontwikkeld, het Make It Magazine. Hierin komen bakkers aan het...
Meer informatie over Make It Magazine 2021
Het boek van sinterklaas tompouce
Tompoucen met bitterkoekjes bavarois voor en tijdens Sinterklaas.
Meer informatie over Het boek van sinterklaas tompouce
Pumpkin pie
Breng de smaken van het najaar naar de tafel met deze heerlijke Pumpkin pie, gemaakt in een traditionele vlaaivorm.
Meer informatie over Pumpkin pie