Moederdag frambozenschelp

Een ware traktatie voor moederdag!
Moederdag frambozenschelp
- 10 x Korstschelp RB wit gecoat
Benodigdheden Frambozenbavarois
- 12 gr gelatine
- 650 gr frambozenpuree
- 170 gr kristalsuiker
- 700 ml slagroom
- Week de gelatine in water.
- Los de suiker op in de frambozenpuree.
- Verwarm ¼ van de frambozenpuree en los de gelatine hierin op.
- Schenk terug bij de overige frambozenpuree en laat afkoelen.
- Klop de slagroom half op en vouw een derde hiervan door de fruitpuree. Vouw de rest van de slagroom er door.
- Coat de reuzenschelpen met witte of ruby chocolade en vul met de frambozenbavarois.
Benodigdheden Ruby ganache
- 450 gr Ruby choco
- 1000 ml slagroom
- 75 gr blanke stroop
- Breng 1/3 van de slagroom met de blanke stroop tegen de kook aan.
- Giet op de chocolade, mix glad en voeg de resterende slagroom koud toe.
- Koel volledig af en klop luchtig op.
- Spuit doppen ganache op de bavarois en decoreer naar wens.

Nectarine tulpschelp met rozemarijn
Eens iets anders dan u gewend bent!
Meer informatie over Nectarine tulpschelp met rozemarijn
Roomhoorn ijsjes
Dip de roomhoorns in de oranje chocolade voor een extra feestelijk effect!
Meer informatie over Roomhoorn ijsjes