Moederdag frambozenschelp
Een ware traktatie voor moederdag!
Moederdag frambozenschelp
- 10 x Korstschelp RB wit gecoat
Benodigdheden Frambozenbavarois
- 12 gr gelatine
- 650 gr frambozenpuree
- 170 gr kristalsuiker
- 700 ml slagroom
- Week de gelatine in water.
- Los de suiker op in de frambozenpuree.
- Verwarm ¼ van de frambozenpuree en los de gelatine hierin op.
- Schenk terug bij de overige frambozenpuree en laat afkoelen.
- Klop de slagroom half op en vouw een derde hiervan door de fruitpuree. Vouw de rest van de slagroom er door.
- Coat de reuzenschelpen met witte of ruby chocolade en vul met de frambozenbavarois.
Benodigdheden Ruby ganache
- 450 gr Ruby choco
- 1000 ml slagroom
- 75 gr blanke stroop
- Breng 1/3 van de slagroom met de blanke stroop tegen de kook aan.
- Giet op de chocolade, mix glad en voeg de resterende slagroom koud toe.
- Koel volledig af en klop luchtig op.
- Spuit doppen ganache op de bavarois en decoreer naar wens.
Bombe Alaska
Met deze hazelnoot meringue turko wordt het gegarandeerd een feestje!
Meer informatie over Bombe AlaskaOranje boven roomhoorn
Ideaal om de verjaardag van onze koning mee te vieren.
Meer informatie over Oranje boven roomhoornRoomhoorn chocolade ''Sunday''
Heerlijk zoet en verwennerij ten top: de "Sunday" roomhoorn, afgewerkt met diverse smakelijke toppings.
Meer informatie over Roomhoorn chocolade ''Sunday''