Moederdag frambozenschelp
Een ware traktatie voor moederdag!
Moederdag frambozenschelp
- 10 x Korstschelp RB wit gecoat
Benodigdheden Frambozenbavarois
- 12 gr gelatine
- 650 gr frambozenpuree
- 170 gr kristalsuiker
- 700 ml slagroom
- Week de gelatine in water.
- Los de suiker op in de frambozenpuree.
- Verwarm ¼ van de frambozenpuree en los de gelatine hierin op.
- Schenk terug bij de overige frambozenpuree en laat afkoelen.
- Klop de slagroom half op en vouw een derde hiervan door de fruitpuree. Vouw de rest van de slagroom er door.
- Coat de reuzenschelpen met witte of ruby chocolade en vul met de frambozenbavarois.
Benodigdheden Ruby ganache
- 450 gr Ruby choco
- 1000 ml slagroom
- 75 gr blanke stroop
- Breng 1/3 van de slagroom met de blanke stroop tegen de kook aan.
- Giet op de chocolade, mix glad en voeg de resterende slagroom koud toe.
- Koel volledig af en klop luchtig op.
- Spuit doppen ganache op de bavarois en decoreer naar wens.
Make It Magazine voorjaar 2023
Nieuwe editie! In samenwerking met Nederlandse bakkers hebben wij weer een gloednieuw inspiratiemagazine ontwikkeld, het Make It Magazine. Hierin komen...
Meer informatie over Make It Magazine voorjaar 2023Nectarine Verveineschelp
Bloemschelp van met een heerlijke zoete vulling van nectarine en verveineslagroom.
Meer informatie over Nectarine VerveineschelpChocolade banoffee vlegel
Heerlijke combincatie van banoffee en chocolade.
Meer informatie over Chocolade banoffee vlegel