Champagne gebakjes
		Happy new year!
Benodigdheden
- 10 x Pruvé Harde Wener 9 cm rb
 - Witte chocolade
 - Spuitbus zilver
 
Frambozengel
- 2 g gelatine
 - 250 g frambozenpuree
 - 150 g kristalsuiker
 - 5 g pectine NH
 - 10 g citroensap
 
Champagnecrème
- 400 g banketbakkersroom
 - 320 g boter, kamertemperatuur 30 g champagne compound
 
Werkwijze
Frambozengel
Week de gelatine. Verhit de frambozenpuree met ½ van de suiker. Meng de overige suiker met de pectine en voeg aan de pan toe. Kook 1 minuut en voeg vervolgens het citroensap toe. Voeg van het vuur af de gelatine toe en bewaar het geheel in de koeling. 
Champagnecrème
Maak de banketbakkersroom en laat volledig afkoelen. Klop de boter romig en breng op smaak met de champagne compound. Voeg de koude banketbakkersroom hieraan toe en klop tot een gladde maar stevige crème. Spuit een mooie bol op de harde wener en spuit hier een eetlepel frambozengel in. Dip in de gesmolten witte chocolade en spuit zilver af.
			Wintervlaai met kersencrémeux en chocoladeslagroom
Een vlaai die niet kan ontbreken tijdens deze donkere dagen.
Meer informatie over Wintervlaai met kersencrémeux en chocoladeslagroom
			Harde wener salted caramel
De salted caramel en chocolade passen perfect bij het najaar.
Meer informatie over Harde wener salted caramel
			Merveilleux schuimgebakjes
Smaakmakende variaties voor de schuimgebakjes.
Meer informatie over Merveilleux schuimgebakjes