Champagne gebakjes

Happy new year!
Benodigdheden
- 10 x Pruvé Harde Wener 9 cm rb
- Witte chocolade
- Spuitbus zilver
Frambozengel
- 2 g gelatine
- 250 g frambozenpuree
- 150 g kristalsuiker
- 5 g pectine NH
- 10 g citroensap
Champagnecrème
- 400 g banketbakkersroom
- 320 g boter, kamertemperatuur 30 g champagne compound
Werkwijze
Frambozengel
Week de gelatine. Verhit de frambozenpuree met ½ van de suiker. Meng de overige suiker met de pectine en voeg aan de pan toe. Kook 1 minuut en voeg vervolgens het citroensap toe. Voeg van het vuur af de gelatine toe en bewaar het geheel in de koeling.
Champagnecrème
Maak de banketbakkersroom en laat volledig afkoelen. Klop de boter romig en breng op smaak met de champagne compound. Voeg de koude banketbakkersroom hieraan toe en klop tot een gladde maar stevige crème. Spuit een mooie bol op de harde wener en spuit hier een eetlepel frambozengel in. Dip in de gesmolten witte chocolade en spuit zilver af.

Pumpkin pie
Breng de smaken van het najaar naar de tafel met deze heerlijke Pumpkin pie, gemaakt in een traditionele vlaaivorm.
Meer informatie over Pumpkin pie
Salted caramel millefeuille
Maak indruk met deze elegante millefeuille met salted caramel, een luxe verwenmoment voor jouw klanten.
Meer informatie over Salted caramel millefeuille
Roomhoorn ijsjes
Dip de roomhoorns in de oranje chocolade voor een extra feestelijk effect!
Meer informatie over Roomhoorn ijsjes