Nectarine tulpschelp met rozemarijn
		Eens iets anders dan u gewend bent!
Benodigdheden:
- Pruvé Tulpschelp gecoat 8,5 cm – art. nr. 11155
 
Vulling
- 500 ml volle melk
 - 3 takjes rozemarijn
 - 1 vanillestokje
 - 90 g kristalsuiker
 - 4 eidooiers
 - 40 g maïzena
 - Abrikozenmoes
 - Nectarines
 
Werkwijze:
Vulling
- Verhit de melk met de rozemarijn en laat dit 1 uur van het vuur af infuseren.
 - Verwijder de rozemarijn en breng de melk met het vanillemerg aan de kook.
 - Klop de eidooiers, suiker en de maïzena glad.
 - Maak familie met de hete melk en breng alles opnieuw aan de kook tot voldoende ingedikt.
 - Laat afgedekt afkoelen en vul de tulpschelpen met de banketbakkersroom.
 
Decoratie
- Spuit een dun laagje abrikozenmoes bovenop de banketbakkersroom.
 - Snijd de nectarines in partjes en maak de tulpschelp hiermee af.
 
			Nieuw! Mini Quiches met Beemster kaas
Nieuw in ons assortiment: Mini Quiches met Beemster kaas! De Mini Quiches zijn verkrijgbaar in de varianten: Beemster kaas, tomaat en Italiaanse kruiden....
Meer informatie over Nieuw! Mini Quiches met Beemster kaas
			Siciliaanse Cannoli
Siciliaanse Cannoli op 3 verschillende manieren
Meer informatie over Siciliaanse Cannoli
			Bladerdeegrolletje met V.O.C. mousse
Voor de echte chocoladeliefhebber.
Meer informatie over Bladerdeegrolletje met V.O.C. mousse