Nectarine tulpschelp met rozemarijn
Eens iets anders dan u gewend bent!
Benodigdheden:
- Pruvé Tulpschelp gecoat 8,5 cm – art. nr. 11155
Vulling
- 500 ml volle melk
- 3 takjes rozemarijn
- 1 vanillestokje
- 90 g kristalsuiker
- 4 eidooiers
- 40 g maïzena
- Abrikozenmoes
- Nectarines
Werkwijze:
Vulling
- Verhit de melk met de rozemarijn en laat dit 1 uur van het vuur af infuseren.
- Verwijder de rozemarijn en breng de melk met het vanillemerg aan de kook.
- Klop de eidooiers, suiker en de maïzena glad.
- Maak familie met de hete melk en breng alles opnieuw aan de kook tot voldoende ingedikt.
- Laat afgedekt afkoelen en vul de tulpschelpen met de banketbakkersroom.
Decoratie
- Spuit een dun laagje abrikozenmoes bovenop de banketbakkersroom.
- Snijd de nectarines in partjes en maak de tulpschelp hiermee af.
Salted caramel millefeuille
Perfecte combinatie van salted caramel en crème suisse.
Meer informatie over Salted caramel millefeuilleNieuw! Cheesecake gebakje
Nieuw in ons assortiment: het Cheesecake gebakje! Het bestaat uit een unieke combinatie van een heerlijke zachte bodem met een lekkere frisse...
Meer informatie over Nieuw! Cheesecake gebakje