Rechthoekige tartelet met rode bessenvulling
		Heerlijk fris!
Benodigdheden:
- Pruvé Rechthoekige tartelet - art. nr. 86404
 - 600 g crème pâtissière
 - 100 g crème de cassis
 - 400 g slagroom
 - 1000 g bevroren bessen
 - Rode bessen ter decoratie
 - IJsknijper
 
Werkwijze:
- Roer de crème pâtissière glad en voeg de crème de cassis toe.
 - Spatel de bessen door de crème pâtissière en voeg vervolgens ook de slagroom toe.
 - Plaats met een ijsknijper de bessenvulling in bolletjes op vetvrij papier.
 - Bewaar deze in de vriezer.
 - Plaats de bolletjes op de tartelet bodem.
 - Werk af met geslagen eiwit.
 - Decoreer met een trosje bessen.
 
			Aperol Spritz tartelette
Een zonnige cocktail, maar dan als tartelette? De verfrissende Aperol Spritz-tartelette is perfect om te genieten van zomerse vibes.
Meer informatie over Aperol Spritz tartelette
			Croque-monsieur rolls
Gemaakt met korstdeeg, ham, kaas, bechamelsaus en bieslook. Eenvoudig, maar ó zo smaakvol.
Meer informatie over Croque-monsieur rolls
			Chocoladevlaai met sinaasappel en kaneel
Een smaakexplosie die verwarmend en fris tegelijk is. Perfect voor de feestdagen of als bijzonder gebakje bij de koffie.
Meer informatie over Chocoladevlaai met sinaasappel en kaneel