Rechthoekige tartelet met rode bessenvulling

Heerlijk fris!
Benodigdheden:
- Pruvé Rechthoekige tartelet - art. nr. 86404
- 600 g crème pâtissière
- 100 g crème de cassis
- 400 g slagroom
- 1000 g bevroren bessen
- Rode bessen ter decoratie
- IJsknijper
Werkwijze:
- Roer de crème pâtissière glad en voeg de crème de cassis toe.
- Spatel de bessen door de crème pâtissière en voeg vervolgens ook de slagroom toe.
- Plaats met een ijsknijper de bessenvulling in bolletjes op vetvrij papier.
- Bewaar deze in de vriezer.
- Plaats de bolletjes op de tartelet bodem.
- Werk af met geslagen eiwit.
- Decoreer met een trosje bessen.

Kleurrijke bladerdeegrolletjes
This is how we roll. Het bladerdeegrolletje 2.0
Meer informatie over Kleurrijke bladerdeegrolletjes
Sinterklaasslof met kruidnoten en sinaasappel
Een feestelijke slof met frisse sinaasappel en knapperige kruidnoten – de perfecte Sinterklaascombinatie van kruidig en romig.
Meer informatie over Sinterklaasslof met kruidnoten en sinaasappel
Hup-Vlegel-Hup
Stap in de wereld van de Hollandse trots met onze vlegel, geïnspireerd door de iconische kleuren rood, wit en blauw.
Meer informatie over Hup-Vlegel-Hup