Rechthoekige tartelet met rode bessenvulling
Heerlijk fris!
Benodigdheden:
- Pruvé Rechthoekige tartelet - art. nr. 86404
- 600 g crème pâtissière
- 100 g crème de cassis
- 400 g slagroom
- 1000 g bevroren bessen
- Rode bessen ter decoratie
- IJsknijper
Werkwijze:
- Roer de crème pâtissière glad en voeg de crème de cassis toe.
- Spatel de bessen door de crème pâtissière en voeg vervolgens ook de slagroom toe.
- Plaats met een ijsknijper de bessenvulling in bolletjes op vetvrij papier.
- Bewaar deze in de vriezer.
- Plaats de bolletjes op de tartelet bodem.
- Werk af met geslagen eiwit.
- Decoreer met een trosje bessen.
Chocoladevlaai met sinaasappel en kaneel
Een smaakexplosie die verwarmend en fris tegelijk is. Perfect voor de feestdagen of als bijzonder gebakje bij de koffie.
Meer informatie over Chocoladevlaai met sinaasappel en kaneel
Brooddeeg - een nieuwe range binnen het assortiment!
Binnen Smilde Bakery/Pruvé zijn we druk bezig met de ontwikkeling van een mooie brooddeeg range. Brooddeeg is een ideale deegsoort als het gaat om...
Meer informatie over Brooddeeg - een nieuwe range binnen het assortiment!
Wintervlaai met kersencrémeux en chocoladeslagroom
Een vlaai die niet kan ontbreken tijdens deze donkere dagen.
Meer informatie over Wintervlaai met kersencrémeux en chocoladeslagroom