Spring naar inhoud

Roomhoorn ijsjes

Dip de roomhoorns in de oranje chocolade voor een extra feestelijk effect!

Benodigdheden:

  • Pruvé RB Roomhoorns – art. nr. 12589 
  • Oranje decoratie

Vulling 

  • 400 g banketbakkersroom 
  • 250 g boter, kamertemperatuur 
  • Smaakmaker: lemon curd, pure chocoladeganache of yoghurtpoeder 
  • Oranje chocolade

Werkwijze:

Vulling 

  1. Maak de banketbakkersroom en laat volledig afkoelen.
  2. Klop de boter romig en breng op smaak met de gewenste smaakmaker.
  3. Voeg de koude banketbakkersroom hieraan toe en klop tot een gladde maar stevige crème.
  4. Spuit de crème in de roomhoorn net als een softijsje en bewaar kort in de vriezer.

Decoratie 

  1. Dip de roomhoorns in de oranje chocolade.
  2. Bestrooi ten slotte met oranje decoratie.