Roomhoorn ijsjes
Dip de roomhoorns in de oranje chocolade voor een extra feestelijk effect!
Benodigdheden:
- Pruvé RB Roomhoorns – art. nr. 12589
- Oranje decoratie
Vulling
- 400 g banketbakkersroom
- 250 g boter, kamertemperatuur
- Smaakmaker: lemon curd, pure chocoladeganache of yoghurtpoeder
- Oranje chocolade
Werkwijze:
Vulling
- Maak de banketbakkersroom en laat volledig afkoelen.
- Klop de boter romig en breng op smaak met de gewenste smaakmaker.
- Voeg de koude banketbakkersroom hieraan toe en klop tot een gladde maar stevige crème.
- Spuit de crème in de roomhoorn net als een softijsje en bewaar kort in de vriezer.
Decoratie
- Dip de roomhoorns in de oranje chocolade.
- Bestrooi ten slotte met oranje decoratie.
Siciliaanse Cannoli
Siciliaanse Cannoli op 3 verschillende manieren
Meer informatie over Siciliaanse Cannoli
Pumpkin pie
Breng de smaken van het najaar naar de tafel met deze heerlijke Pumpkin pie, gemaakt in een traditionele vlaaivorm.
Meer informatie over Pumpkin pie
Speculaas slof met advocaat
De speculaas en advocaat passen perfect bij het najaar.
Meer informatie over Speculaas slof met advocaat