Roomhoorn ijsjes
Dip de roomhoorns in de oranje chocolade voor een extra feestelijk effect!
Benodigdheden:
- Pruvé RB Roomhoorns – art. nr. 12589
- Oranje decoratie
Vulling
- 400 g banketbakkersroom
- 250 g boter, kamertemperatuur
- Smaakmaker: lemon curd, pure chocoladeganache of yoghurtpoeder
- Oranje chocolade
Werkwijze:
Vulling
- Maak de banketbakkersroom en laat volledig afkoelen.
- Klop de boter romig en breng op smaak met de gewenste smaakmaker.
- Voeg de koude banketbakkersroom hieraan toe en klop tot een gladde maar stevige crème.
- Spuit de crème in de roomhoorn net als een softijsje en bewaar kort in de vriezer.
Decoratie
- Dip de roomhoorns in de oranje chocolade.
- Bestrooi ten slotte met oranje decoratie.
Wintervlaai met kersencrémeux en chocoladeslagroom
Een vlaai die niet kan ontbreken tijdens deze donkere dagen.
Meer informatie over Wintervlaai met kersencrémeux en chocoladeslagroomHarde wener salted caramel
De salted caramel en chocolade passen perfect bij het najaar.
Meer informatie over Harde wener salted caramel