Salted caramel millefeuille

Perfecte combinatie van salted caramel en crème suisse.
Salted caramel millefeuille
- Korstdeeg plak
Benodigdheden Salted caramel
- 200 ml slagroom
- 150 gr kristalsuiker
- 100 gr melkchoco
- 50 gr boter
- 8 g fleur de sel
- Breng de slagroom tegen de kook aan en bewaar.
- Maak een mooie karamel van de suiker en blus af met de hete slagroom.
- Voeg van het vuur af de roomboter en melkchocolade toe en breng op smaak met fleur de sel.
Benodigdheden Crème Suisse vanille
- 400 gr gele room
- 300 gr slagroom
- 1 vanillestokje
- Klop de slagroom met vanille stevig en spatel door de banketbakkersroom om een crème suisse te maken.
- Snijd de gebakken tompouceplakken in plakjes.
- Spuit banen crème Suisse op een eerste plak. Spuit hiertussen de salted caramel. Herhaal dit voor de tweede laag en dek af met een laatste plak bladerdeeg.
- Bestrooi met poedersuiker.

Passie-kokos swirls
Een heerlijk tropisch gebakje met een romige mousse van kokos en passievrucht. Een smaakvolle explosie in elke hap!
Meer informatie over Passie-kokos swirls
Aperol Spritz tartelette
Een zonnige cocktail, maar dan als tartelette? De verfrissende Aperol Spritz-tartelette is perfect om te genieten van zomerse vibes.
Meer informatie over Aperol Spritz tartelette
Stoofperenslof met speculaas
Een ware ode aan de Nederlandse herfst en winter, waarin zoete stoofperen en kruidige speculaas samenkomen.
Meer informatie over Stoofperenslof met speculaas