Salted caramel millefeuille
Perfecte combinatie van salted caramel en crème suisse.
Salted caramel millefeuille
- Korstdeeg plak
Benodigdheden Salted caramel
- 200 ml slagroom
- 150 gr kristalsuiker
- 100 gr melkchoco
- 50 gr boter
- 8 g fleur de sel
- Breng de slagroom tegen de kook aan en bewaar.
- Maak een mooie karamel van de suiker en blus af met de hete slagroom.
- Voeg van het vuur af de roomboter en melkchocolade toe en breng op smaak met fleur de sel.
Benodigdheden Crème Suisse vanille
- 400 gr gele room
- 300 gr slagroom
- 1 vanillestokje
- Klop de slagroom met vanille stevig en spatel door de banketbakkersroom om een crème suisse te maken.
- Snijd de gebakken tompouceplakken in plakjes.
- Spuit banen crème Suisse op een eerste plak. Spuit hiertussen de salted caramel. Herhaal dit voor de tweede laag en dek af met een laatste plak bladerdeeg.
- Bestrooi met poedersuiker.
Passie-kokos swirls
Een heerlijk tropisch gebakje met een romige mousse van kokos en passievrucht. Een smaakvolle explosie in elke hap!
Meer informatie over Passie-kokos swirlsMillefeuille extra krokant
Met vocht gereduceerde room om krokantheid te bevorderen!
Meer informatie over Millefeuille extra krokant