Salted caramel millefeuille

Perfecte combinatie van salted caramel en crème suisse.
Salted caramel millefeuille
- Korstdeeg plak
Benodigdheden Salted caramel
- 200 ml slagroom
- 150 gr kristalsuiker
- 100 gr melkchoco
- 50 gr boter
- 8 g fleur de sel
- Breng de slagroom tegen de kook aan en bewaar.
- Maak een mooie karamel van de suiker en blus af met de hete slagroom.
- Voeg van het vuur af de roomboter en melkchocolade toe en breng op smaak met fleur de sel.
Benodigdheden Crème Suisse vanille
- 400 gr gele room
- 300 gr slagroom
- 1 vanillestokje
- Klop de slagroom met vanille stevig en spatel door de banketbakkersroom om een crème suisse te maken.
- Snijd de gebakken tompouceplakken in plakjes.
- Spuit banen crème Suisse op een eerste plak. Spuit hiertussen de salted caramel. Herhaal dit voor de tweede laag en dek af met een laatste plak bladerdeeg.
- Bestrooi met poedersuiker.

3 + 1 gratis actie!
Iedere twee maanden staan er bij Pruvé andere producten in de spotlight. Dit houdt in dat we producten uit ons standaard assortiment even in het zonnetje...
Meer informatie over 3 + 1 gratis actie!
Zoete koningssnack met sinaasappel
Een originele traktatie voor Koningsdag.
Meer informatie over Zoete koningssnack met sinaasappel