Gianduja Stertarteletten
		Leuk voor Kerst!
Benodigdheden
- 10 x Pruvé Ster tartelet
 - 200 g hazelnootpraliné
 
Ganache
- 160 ml slagroom
 - 15 g blanke stroop
 - 200 g pure chocolade, gesmolten
 - 30 g roomboter
 
Gianduja slagroom
- 6 g gelatine
 - 20 g blanke stroop
 - 40 g pure chocolade
 - 70 g melkchocolade
 - 125 g hazelnootpraliné
 - 500 g slagroom
 
Werkwijze
Ganache
- Verhit de slagroom en de blanke stroop.
 - Meng door de gesmolten chocolade tot een gladde ganache.
 - Meng als laatste de boter erdoor.
 - Vul de bodem van de tartelet met een dunne laag praliné en top af met ganache.
 
Gianduja slagroom
- Week de gelatine.
 - Verhit de blanke stroop met ¼ van de slagroom tot het kookpunt.
 - Haal van het vuur af en voeg de gelatine erbij. Giet op de chocolade en praliné en mix het glad.
 - Voeg de koude slagroom erbij en mix verder. Laat opstijven in de koeling en klop koud op tot slagroom.
 - Spuit met een S. Honoré-spuitmond op de tartelet.
 
			Brooddeeg - een nieuwe range binnen het assortiment!
Binnen Smilde Bakery/Pruvé zijn we druk bezig met de ontwikkeling van een mooie brooddeeg range. Brooddeeg is een ideale deegsoort als het gaat om...
Meer informatie over Brooddeeg - een nieuwe range binnen het assortiment!