Slof met mango ganache en gesuikerde munt
Deze slof met mango en munt is heerlijk fris!
Benodigdheden:
- Pruvé RB Slof gele room – art. nr. 18267
Mango ganache
- 100 g mango puree
- 20 g invertsuiker
- 200 g witte chocolade
- 25 g roomboter
Decoratie
- Mango
- 200 g slagroom
- 20 g suiker
- 1 vanillestokje
Werkwijze:
Mango ganache
- Verhit de mango puree en invertsuiker.
- Giet op de chocolade en roer glad.
- Afkoelen tot 40°C en de boter toevoegen.
- Vul de roomboter slof gele room met de ganache en laat opstijven.
Decoratie
- Breng de slagroom op smaak met de suiker en vanille en spuit op de ganache.
- Snijd een verse mango in dunne reepjes en rol tot roosjes.
- Leg deze op de slagroom en maak af met gesuikerde muntblaadjes.
Grapefruit Meringue Tartelettes
Meringue tartelet met heelrijke frisse smaak van grapefruit.
Meer informatie over Grapefruit Meringue Tartelettes
Siciliaanse Cannoli
Siciliaanse Cannoli op 3 verschillende manieren
Meer informatie over Siciliaanse Cannoli
Passie-kokos swirls
Een heerlijk tropisch gebakje met een romige mousse van kokos en passievrucht. Een smaakvolle explosie in elke hap!
Meer informatie over Passie-kokos swirls