Spring naar inhoud

Slof met mango ganache en gesuikerde munt

Deze slof met mango en munt is heerlijk fris!

Benodigdheden:

  • Pruvé RB Slof gele room – art. nr. 18267

Mango ganache 

  • 100 g mango puree 
  • 20 g invertsuiker 
  • 200 g witte chocolade 
  • 25 g roomboter

Decoratie 

  • Mango 
  • 200 g slagroom 
  • 20 g suiker 
  • 1 vanillestokje

Werkwijze:

Mango ganache

  1. Verhit de mango puree en invertsuiker.
  2. Giet op de chocolade en roer glad.
  3. Afkoelen tot 40°C en de boter toevoegen.
  4. Vul de roomboter slof gele room met de ganache en laat opstijven.

Decoratie 

  1. Breng de slagroom op smaak met de suiker en vanille en spuit op de ganache.
  2. Snijd een verse mango in dunne reepjes en rol tot roosjes.
  3. Leg deze op de slagroom en maak af met gesuikerde muntblaadjes.