Slof met mango ganache en gesuikerde munt
		Deze slof met mango en munt is heerlijk fris!
Benodigdheden:
- Pruvé RB Slof gele room – art. nr. 18267
 
Mango ganache
- 100 g mango puree
 - 20 g invertsuiker
 - 200 g witte chocolade
 - 25 g roomboter
 
Decoratie
- Mango
 - 200 g slagroom
 - 20 g suiker
 - 1 vanillestokje
 
Werkwijze:
Mango ganache
- Verhit de mango puree en invertsuiker.
 - Giet op de chocolade en roer glad.
 - Afkoelen tot 40°C en de boter toevoegen.
 - Vul de roomboter slof gele room met de ganache en laat opstijven.
 
Decoratie
- Breng de slagroom op smaak met de suiker en vanille en spuit op de ganache.
 - Snijd een verse mango in dunne reepjes en rol tot roosjes.
 - Leg deze op de slagroom en maak af met gesuikerde muntblaadjes.
 
			Bourdaloue met stoofpeertjes
Heerlijk voor in het najaar!
Meer informatie over Bourdaloue met stoofpeertjes