Naked paascake

Paastip!
Benodigdheden:
- Pruvé Turko Paasei - art. nr. 1001172
Ganache
- 200 g pure chocolade, gesmolten
- 160 ml slagroom
- 15 g glucose
- 30 g roomboter
Advocaatcrème
- 250 g banketbakkersroom
- 200 g boter, kamertemperatuur
- 60 g advocaat
Werkwijze:
Ganache
- Verhit de slagroom en de glucose.
- Meng door de gesmolten chocolade tot een gladde ganache.
- Meng als laatste de boter erdoor.
- Laat 24 uur kristalliseren op kamertemperatuur.
Advocaatcrème
- Maak de banketbakkersroom en laat volledig afkoelen.
- Klop de boter romig en breng op smaak met de advocaat.
- Voeg de koude banketbakkersroom hieraan toe en klop tot een gladde maar stevige crème.
Opbouw
- Spuit om en om de advocaatcrème en ganache op de Turkoplak.
- Dek af met de tweede Turkoplak en herhaal de vullingen.
- Decoreer eventueel met chocoladekrullen.

Champagne turko taart met rood fruit
Een feestelijke taart voor het Oud&Nieuw!
Meer informatie over Champagne turko taart met rood fruit
Pumpkin pie
Breng de smaken van het najaar naar de tafel met deze heerlijke Pumpkin pie, gemaakt in een traditionele vlaaivorm.
Meer informatie over Pumpkin pie
Tompouceplak Saint Honoré
Heerlijk gebak voor in het voorjaar.
Meer informatie over Tompouceplak Saint Honoré