Spring naar inhoud

Naked paascake

Paastip!

Benodigdheden:

  • Pruvé Turko Paasei - art. nr. 1001172

Ganache 

  • 200 g pure chocolade, gesmolten 
  • 160 ml slagroom 
  • 15 g glucose 
  • 30 g roomboter 

Advocaatcrème 

  • 250 g banketbakkersroom 
  • 200 g boter, kamertemperatuur 
  • 60 g advocaat

Werkwijze:

Ganache 

  1. Verhit de slagroom en de glucose.
  2. Meng door de gesmolten chocolade tot een gladde ganache.
  3. Meng als laatste de boter erdoor.
  4. Laat 24 uur kristalliseren op kamertemperatuur.

Advocaatcrème 

  1. Maak de banketbakkersroom en laat volledig afkoelen.
  2. Klop de boter romig en breng op smaak met de advocaat.
  3. Voeg de koude banketbakkersroom hieraan toe en klop tot een gladde maar stevige crème.

Opbouw 

  1. Spuit om en om de advocaatcrème en ganache op de Turkoplak.
  2. Dek af met de tweede Turkoplak en herhaal de vullingen.
  3. Decoreer eventueel met chocoladekrullen.