Naked paascake
		Paastip!
Benodigdheden:
- Pruvé Turko Paasei - art. nr. 1001172
 
Ganache
- 200 g pure chocolade, gesmolten
 - 160 ml slagroom
 - 15 g glucose
 - 30 g roomboter
 
Advocaatcrème
- 250 g banketbakkersroom
 - 200 g boter, kamertemperatuur
 - 60 g advocaat
 
Werkwijze:
Ganache
- Verhit de slagroom en de glucose.
 - Meng door de gesmolten chocolade tot een gladde ganache.
 - Meng als laatste de boter erdoor.
 - Laat 24 uur kristalliseren op kamertemperatuur.
 
Advocaatcrème
- Maak de banketbakkersroom en laat volledig afkoelen.
 - Klop de boter romig en breng op smaak met de advocaat.
 - Voeg de koude banketbakkersroom hieraan toe en klop tot een gladde maar stevige crème.
 
Opbouw
- Spuit om en om de advocaatcrème en ganache op de Turkoplak.
 - Dek af met de tweede Turkoplak en herhaal de vullingen.
 - Decoreer eventueel met chocoladekrullen.
 
			Kerstschelp witte chocolade en cranberry
De kerstschelp met witte chocolade en cranberry is de perfecte, feestelijke afsluiter van het kerstdiner.
Meer informatie over Kerstschelp witte chocolade en cranberry
			Siciliaanse Cannoli
Siciliaanse Cannoli op 3 verschillende manieren
Meer informatie over Siciliaanse Cannoli
			Passie-kokos swirls
Een heerlijk tropisch gebakje met een romige mousse van kokos en passievrucht. Een smaakvolle explosie in elke hap!
Meer informatie over Passie-kokos swirls