Speculaas slof met advocaat
De speculaas en advocaat passen perfect bij het najaar.
Ingrediënten:
- Pruvé rb slof banketbakkersroom – art. nr 18267
- Advocaat
- Speculaasjes
Speculaascrème
- 1180 g kristalsuiker
- 60 g water
- 100 g heelei
- 300 g roomboter
- 1 tl speculaaskruiden
Werkwijze:
Speculaascrème
- Klop het ei schuimig en kook de suiker en water tot 120°C.
- Voeg al kloppend toe aan de eieren en laat kloppen tot afgekoeld tot kamertemperatuur.
- Voeg de boter toe en klop verder tot een gladde crème.
- Breng op smaak met de speculaaskruiden.
Decoratie
- Vul de slof met een laag advocaat en laat opstijven in de vriezer.
- Spuit mooi op met de speculaascrème.
- Maak verder af met druppels advocaat en speculaasjes.
Bourdaloue met stoofpeertjes
Heerlijk voor in het najaar!
Meer informatie over Bourdaloue met stoofpeertjes
Oranje tompouce
Een prachtige variatie op de klassieke oranje tompouce met een vleugje vanille!
Meer informatie over Oranje tompouce
Zomerschelpen met kokos en passievrucht
Deze verfijnde zomerschelpen brengen een vleugje tropen naar je vitrines. Licht, exotisch en perfect voor zomerse dagen!
Meer informatie over Zomerschelpen met kokos en passievrucht