Speculaas slof met advocaat

De speculaas en advocaat passen perfect bij het najaar.
Ingrediënten:
- Pruvé rb slof banketbakkersroom – art. nr 18267
- Advocaat
- Speculaasjes
Speculaascrème
- 1180 g kristalsuiker
- 60 g water
- 100 g heelei
- 300 g roomboter
- 1 tl speculaaskruiden
Werkwijze:
Speculaascrème
- Klop het ei schuimig en kook de suiker en water tot 120°C.
- Voeg al kloppend toe aan de eieren en laat kloppen tot afgekoeld tot kamertemperatuur.
- Voeg de boter toe en klop verder tot een gladde crème.
- Breng op smaak met de speculaaskruiden.
Decoratie
- Vul de slof met een laag advocaat en laat opstijven in de vriezer.
- Spuit mooi op met de speculaascrème.
- Maak verder af met druppels advocaat en speculaasjes.

Hazelnootschuimtaart
Heerlijk romige hazelnootschuimtaart!
Meer informatie over Hazelnootschuimtaart
Croque-monsieur rolls
Gemaakt met korstdeeg, ham, kaas, bechamelsaus en bieslook. Eenvoudig, maar ó zo smaakvol.
Meer informatie over Croque-monsieur rolls
Aperol Spritz tartelette
Een zonnige cocktail, maar dan als tartelette? De verfrissende Aperol Spritz-tartelette is perfect om te genieten van zomerse vibes.
Meer informatie over Aperol Spritz tartelette