St Honoré Karamel
		Een klassieke lekkernij, betovert met zijn perfecte combinatie van krokant bladerdeeg, luchtige soesjes en romige karamel.
St Honoré Karamel
- Schelp 18cm x 10
 - 100 kleine soesjes (ca. 2/3cm grootte)
 
Benodigdheden hazelnootcrémeux
- 7 gr gelatine
 - 1000 ml slagroom
 - 300 gr hazelnootpâte
 - 100 gr kristalsuiker
 - 200 gr eigeel
 - snuf zout
 
- Week de gelatine in koud water. Breng de slagroom en hazelnootpâte tegen het kookpunt aan.
 - Klop het eigeel en suiker los en meng door de hete room.
 - Breng terug aan de kook en laat de massa 1 minuut doorkoken.
 - Voeg van het vuur af de gelatine toe en een snufje zout.
 - Laat afkoelen en verdeel over de schelpen.
 
Benodigdheden karamelcrémeux
- 3 gr gelatine
 - 200 gr kristalsuiker
 - 600 ml volle melk
 - 2 vanillestokjes
 - 80 gr eidooier
 - 40 gr Maizena
 - 4 gr fleur de sel
 - 320 gr roomboter
 
- Week de gelatine in koud water. Verwarm de melk en vanille en laat kort infuseren.
 - Maak van de suiker een karamel en blus af met de vanillemelk.
 - Klop de eidooier los met de Maizena. Meng de gekaramelliseerde melk erdoor en verhit de massa opnieuw tot het is ingedikt.
 - Voeg van het vuur af de gelatine en boter toe. Breng op smaak met de fleur de sel.
 - Laat opstijven in de koeling en vul kleine soesjes met de karamelcrémeux.
 
Benodigdheden slagroom vanille
- 2500 gr slagroom
 - 500 gr mascarpone
 - 200 gr poedersuiker
 - 3 vanillestokjes, merg
 
- Klop alle ingrediënten tot een luchtige massa en spuit op met een St Honoré-spuitje.
 - Decoreer de St Honoré-schelp met kleine soesjes.
 
			Croque-monsieur rolls
Gemaakt met korstdeeg, ham, kaas, bechamelsaus en bieslook. Eenvoudig, maar ó zo smaakvol.
Meer informatie over Croque-monsieur rolls
			Vlaaitjes met winterfruit
Heerlijke kleine vlaaitjes voor de winter.
Meer informatie over Vlaaitjes met winterfruit
			Roomhoorn chocolade ''Sunday''
Heerlijk zoet en verwennerij ten top: de "Sunday" roomhoorn, afgewerkt met diverse smakelijke toppings.
Meer informatie over Roomhoorn chocolade ''Sunday''