Tiramisurolletjes
Leuk voor dit najaar!
Benodigdheden voor 10 stuks:
- 10 Pruvé RB Bladerdeegrolletjes - art. nr. 1144
- 100 g lange vingers
- 100 ml stere espresso
- Cacaopoeder
Tiramisuroom
- 25 g blanke stroop
- 350 g slagroom, ongezoet
- 150 g witte chocolade, gesmolten
- 25 ml Marsala
Werkwijze:
Tiramisuroom
Verhit de blanke stroop met ¼ van de slagroom. Giet op de gesmolten chocolade en mix glad. Voeg de Marsala en overige koude room toe. Bewaar in de koeling.
Snijd de lange vingers in staafjes van 8x1cm en doop in de espresso. Leg een staafje in de bladerdeegrol en vul met de opgeklopte tiramisuroom. Spuit ook room op de bovenkant en maak af met cacaopoeder.
Millefeuille extra krokant
Met vocht gereduceerde room om krokantheid te bevorderen!
Meer informatie over Millefeuille extra krokant
3 + 1 gratis actie!
Iedere twee maanden staan er bij Pruvé andere producten in de spotlight. Dit houdt in dat we producten uit ons standaard assortiment even in het zonnetje...
Meer informatie over 3 + 1 gratis actie!
Appelflap Deluxe - nieuwe appelflap van Pruvé
Ook bij Pruvé gaan we met de tijd mee, want tijden veranderen. Zo hebben we onze vertrouwde Pruvé appelflap onder de loep genomen en doorontwikkeld tot...
Meer informatie over Appelflap Deluxe - nieuwe appelflap van Pruvé