Tiramisurolletjes

Leuk voor dit najaar!
Benodigdheden voor 10 stuks:
- 10 Pruvé RB Bladerdeegrolletjes - art. nr. 1144
- 100 g lange vingers
- 100 ml stere espresso
- Cacaopoeder
Tiramisuroom
- 25 g blanke stroop
- 350 g slagroom, ongezoet
- 150 g witte chocolade, gesmolten
- 25 ml Marsala
Werkwijze:
Tiramisuroom
Verhit de blanke stroop met ¼ van de slagroom. Giet op de gesmolten chocolade en mix glad. Voeg de Marsala en overige koude room toe. Bewaar in de koeling.
Snijd de lange vingers in staafjes van 8x1cm en doop in de espresso. Leg een staafje in de bladerdeegrol en vul met de opgeklopte tiramisuroom. Spuit ook room op de bovenkant en maak af met cacaopoeder.

Oranje boven roomhoorn
Ideaal om de verjaardag van onze koning mee te vieren.
Meer informatie over Oranje boven roomhoorn
Make It Magazine voorjaar 2023
Nieuwe editie! In samenwerking met Nederlandse bakkers hebben wij weer een gloednieuw inspiratiemagazine ontwikkeld, het Make It Magazine. Hierin komen...
Meer informatie over Make It Magazine voorjaar 2023