Tiramisurolletjes
Leuk voor dit najaar!
Benodigdheden voor 10 stuks:
- 10 Pruvé RB Bladerdeegrolletjes - art. nr. 1144
- 100 g lange vingers
- 100 ml stere espresso
- Cacaopoeder
Tiramisuroom
- 25 g blanke stroop
- 350 g slagroom, ongezoet
- 150 g witte chocolade, gesmolten
- 25 ml Marsala
Werkwijze:
Tiramisuroom
Verhit de blanke stroop met ¼ van de slagroom. Giet op de gesmolten chocolade en mix glad. Voeg de Marsala en overige koude room toe. Bewaar in de koeling.
Snijd de lange vingers in staafjes van 8x1cm en doop in de espresso. Leg een staafje in de bladerdeegrol en vul met de opgeklopte tiramisuroom. Spuit ook room op de bovenkant en maak af met cacaopoeder.
Schuimtaartje met rood fruit
Lekker met macarons en vers fruit.
Meer informatie over Schuimtaartje met rood fruitOranje tompouce
Een prachtige variatie op de klassieke oranje tompouce met een vleugje vanille!
Meer informatie over Oranje tompouce