Spring naar inhoud

Tiramisurolletjes

Leuk voor dit najaar!

Benodigdheden voor 10 stuks:

  • 10 Pruvé RB Bladerdeegrolletjes - art. nr. 1144
  • 100 g lange vingers
  • 100 ml stere espresso
  • Cacaopoeder


Tiramisuroom

  • 25 g blanke stroop
  • 350 g slagroom, ongezoet
  • 150 g witte chocolade, gesmolten
  • 25 ml Marsala


​​​​​​​Werkwijze:

Tiramisuroom
Verhit de blanke stroop met ¼ van de slagroom. Giet op de gesmolten chocolade en mix glad. Voeg de Marsala en overige koude room toe. Bewaar in de koeling.

Snijd de lange vingers in staafjes van 8x1cm en doop in de espresso. Leg een staafje in de bladerdeegrol en vul met de opgeklopte tiramisuroom. Spuit ook room op de bovenkant en maak af met cacaopoeder.