Vanille Tompoucerol - Vaderdag topper!

Let's roll! De tompoucerol in een ander jasje, speciaal voor Vaderdag.
Vanille Tompoucerol - Vaderdag topper!
10 x bladerdeegrolletje van Pruvé
Benodigdheden pecankrokantje
- 50 g melk chocolade
- 100 g pecan praliné
- 60 g feuilletine
1. Smelt de chocolade en meng de pecanpraliné en feuilletine erdoor.
2. Laat opstijven op 1cm dikte.
3. Snijd stokjes van 1cm x 8cm en bewaar.
Bednodigdheden ganache montée vanille
- 350 gr slagroom
- 25 gr blanke stroop
- 1 vanillestokje
- 150 gr witte chocolade
1. Breng 1/3 van de slagroom met de blanke stroop en vanille tegen de kook aan.
2. Giet deze op de chocolade, roer glad en voeg de resterende slagroom koud toe.
3. Koel volledig af en klop luchtig op.
4. Vul de tompoucerolletjes met een pecankrokantje en vul af met de ganache montée.
Benodigdheden afwerking
- Witte + zwarte marsepein
- Abrikozenmoes
- Afdekgelei
1. Bestrijk de tompoucerolletjes met de abrikozenmoes.
2. Rol de marsepein uit op 2mm en bedek de bovenkant van de tompoucerolletjes met de witte marsepein.
3. Steek snorren uit van de zwarte marsepein en bestrijk met afdekgelei.

Pumpkin pie
Breng de smaken van het najaar naar de tafel met deze heerlijke Pumpkin pie, gemaakt in een traditionele vlaaivorm.
Meer informatie over Pumpkin pie
Hartenvlaai met crème pâtissière en rood fruit
Een hartverwarmend gebak: ideaal voor Valentijnsdag of Moederdag.
Meer informatie over Hartenvlaai met crème pâtissière en rood fruit
Wintervlaai met kersencrémeux en chocoladeslagroom
Een vlaai die niet kan ontbreken tijdens deze donkere dagen.
Meer informatie over Wintervlaai met kersencrémeux en chocoladeslagroom