Vanille Tompoucerol - Vaderdag topper!

Let's roll! De tompoucerol in een ander jasje, speciaal voor vaderdag.
Vanille Tompoucerol - Vaderdag topper!
10 x RB Tompoucerol van Pruvé
Bednodigdheden pecankrokantje
- 50 g melk chocolade
- 100 g pecan praliné
- 60 g feuilletine
1. Smelt de chocolade en meng de pecanpraliné en feuilletine erdoor.
2. Laat opstijven op 1cm dikte.
3. Snijd stokjes van 1cm x 8cm en bewaar.
Bednodigdheden Ganache montée vanille
- 350 gr slagroom
- 25 gr blanke stroop
- 1 vanillestokje
- 150 gr witte chocolade
1. Breng 1/3 van de slagroom met de blanke stroop en vanille tegen de kook aan.
2. Giet deze op de chocolade, roer glad en voeg de resterende slagroom koud toe.
3. Koel volledig af en klop luchtig op.
4. Vul de tompoucerolletjes met een pecankrokantje en vul af met de ganache montée.
Benodigdheden afwerking
- Witte + zwarte marsepein
- Abrikozenmoes
- Afdekgelei
1. Bestrijk de tompoucerolletjes met de abrikozenmoes.
2. Rol de marsepein uit op 2mm en bedek de bovenkant van de tompoucerolletjes met de witte marsepein.
3. Steek snorren uit van de zwarte marsepein en bestrijk met afdekgelei.

Passie-kokos swirls
Een heerlijk tropisch gebakje met een romige mousse van kokos en passievrucht. Een smaakvolle explosie in elke hap!
Meer informatie over Passie-kokos swirls
Spanakopita hartige letter
De Griekse klassieker, spanakopita, wordt in een nieuwe vorm gepresenteerd die zowel mooi is om te zien als heerlijk om van te genieten.
Meer informatie over Spanakopita hartige letter