Vanille Tompoucerol - Vaderdag topper!
Let's roll! De tompoucerol in een ander jasje, speciaal voor vaderdag.
Vanille Tompoucerol - Vaderdag topper!
10 x RB Tompoucerol van Pruvé
Bednodigdheden pecankrokantje
- 50 g melk chocolade
- 100 g pecan praliné
- 60 g feuilletine
1. Smelt de chocolade en meng de pecanpraliné en feuilletine erdoor.
2. Laat opstijven op 1cm dikte.
3. Snijd stokjes van 1cm x 8cm en bewaar.
Bednodigdheden Ganache montée vanille
- 350 gr slagroom
- 25 gr blanke stroop
- 1 vanillestokje
- 150 gr witte chocolade
1. Breng 1/3 van de slagroom met de blanke stroop en vanille tegen de kook aan.
2. Giet deze op de chocolade, roer glad en voeg de resterende slagroom koud toe.
3. Koel volledig af en klop luchtig op.
4. Vul de tompoucerolletjes met een pecankrokantje en vul af met de ganache montée.
Benodigdheden afwerking
- Witte + zwarte marsepein
- Abrikozenmoes
- Afdekgelei
1. Bestrijk de tompoucerolletjes met de abrikozenmoes.
2. Rol de marsepein uit op 2mm en bedek de bovenkant van de tompoucerolletjes met de witte marsepein.
3. Steek snorren uit van de zwarte marsepein en bestrijk met afdekgelei.
Millefeuille extra krokant
Met vocht gereduceerde room om krokantheid te bevorderen!
Meer informatie over Millefeuille extra krokantMokka Hazelnoot vlegel
Heerlijk gebak voor in het najaar
Meer informatie over Mokka Hazelnoot vlegel