Zomerse millefeuille

Een millefeuille met een twist.
Benodigdheden:
- Pruvé RB Tompouceplak - art. nr. 13491
Vulling
- 500 g slagroom
- 25 g blanke stroop
- 1 vanillestokje
- 200 g witte chocolade
- Gemengd rood fruit
Werkwijze:
Vulling
- Breng 1/3e van de slagroom met de blanke stroop en vanillemerg tegen de kook aan.
- Giet op de chocolade, roer glad en voeg de resterende slagroom koud toe.
- Bewaar een nacht in de koeling en klop vervolgens tot een luchtige “ganache montée”
Opouw
- Snijd de tompouceplak in plakjes en vul met de luchtige ganache.
- Maak af met vers fruit en poedersuiker.

Aperol Spritz tartelette
Een zonnige cocktail, maar dan als tartelette? De verfrissende Aperol Spritz-tartelette is perfect om te genieten van zomerse vibes.
Meer informatie over Aperol Spritz tartelette