Zomerse millefeuille
		Een millefeuille met een twist.
Benodigdheden:
- Pruvé RB Tompouceplak - art. nr. 13491
 
Vulling
- 500 g slagroom
 - 25 g blanke stroop
 - 1 vanillestokje
 - 200 g witte chocolade
 - Gemengd rood fruit
 
Werkwijze:
Vulling
- Breng 1/3e van de slagroom met de blanke stroop en vanillemerg tegen de kook aan.
 - Giet op de chocolade, roer glad en voeg de resterende slagroom koud toe.
 - Bewaar een nacht in de koeling en klop vervolgens tot een luchtige “ganache montée”
 
Opouw
- Snijd de tompouceplak in plakjes en vul met de luchtige ganache.
 - Maak af met vers fruit en poedersuiker.
 
			Vanille Tompoucerol - Vaderdag topper!
Let's roll! De tompoucerol in een ander jasje, speciaal voor Vaderdag.
Meer informatie over Vanille Tompoucerol - Vaderdag topper!
			Millefeuille extra krokant
Met vocht gereduceerde room om krokantheid te bevorderen!
Meer informatie over Millefeuille extra krokant
			Stoofpeer bourdaloue
Mini stoofpeertaartjes met een Franse twist!
Meer informatie over Stoofpeer bourdaloue