Zomerse millefeuille
Een millefeuille met een twist.
Benodigdheden:
- Pruvé RB Tompouceplak - art. nr. 13491
Vulling
- 500 g slagroom
- 25 g blanke stroop
- 1 vanillestokje
- 200 g witte chocolade
- Gemengd rood fruit
Werkwijze:
Vulling
- Breng 1/3e van de slagroom met de blanke stroop en vanillemerg tegen de kook aan.
- Giet op de chocolade, roer glad en voeg de resterende slagroom koud toe.
- Bewaar een nacht in de koeling en klop vervolgens tot een luchtige “ganache montée”
Opouw
- Snijd de tompouceplak in plakjes en vul met de luchtige ganache.
- Maak af met vers fruit en poedersuiker.
Aardbeienschelp met Basilicum
Een heerlijke klassieker met een verrassende twist!
Meer informatie over Aardbeienschelp met BasilicumMake It Magazine 2021
Nieuw! In samenwerking met Nederlandse bakkers hebben wij een gloednieuw inspiratiemagazine ontwikkeld, het Make It Magazine. Hierin komen bakkers aan het...
Meer informatie over Make It Magazine 2021St Honoré Karamel
Een klassieke lekkernij, betovert met zijn perfecte combinatie van krokant bladerdeeg, luchtige soesjes en romige karamel.
Meer informatie over St Honoré Karamel