Zomerse millefeuille

Een millefeuille met een twist.
Benodigdheden:
- Pruvé RB Tompouceplak - art. nr. 13491
Vulling
- 500 g slagroom
- 25 g blanke stroop
- 1 vanillestokje
- 200 g witte chocolade
- Gemengd rood fruit
Werkwijze:
Vulling
- Breng 1/3e van de slagroom met de blanke stroop en vanillemerg tegen de kook aan.
- Giet op de chocolade, roer glad en voeg de resterende slagroom koud toe.
- Bewaar een nacht in de koeling en klop vervolgens tot een luchtige “ganache montée”
Opouw
- Snijd de tompouceplak in plakjes en vul met de luchtige ganache.
- Maak af met vers fruit en poedersuiker.

Bladerdeeg met stoofvlees en bier
Gemaakt met heerlijk korstdeeg van roomboter!
Meer informatie over Bladerdeeg met stoofvlees en bier
Bananensoes 2.0
Deze onweerstaanbare lekkernij combineert de klassieke éclair met een moderne twist, perfect voor elke gelegenheid.
Meer informatie over Bananensoes 2.0