Eclair macchiato
Ingrediënten:
- Referentie 8006: Eclair 16 cm
- 3 soorten boterroom: uitgesproken koffiesmaak, lichte koffiesmaak en vanillesmaak
- Amandelbiscuitplak 12 cm x 2 cm
- Sterke koffie
- Gezouten karamel
- Witte chocolade
Werkwijze:
Snij het deksel van de eclair en spuit een laagje boterroom met uigesproken koffiesmaak op de bodem. Dompel de amandelbiscuit in de sterke koffie en plaats het bovenop de boterroom. Spuit daarna een laagje karamel op de biscuit. Werk af met de 3 smaken boterroom zoals op de afbeelding. Plaats tenslotte een stukje witte chocolade van 15 cm x 2,5 cm bovenop. Spuit daarop de letter "M" met fondant chocolade en werk verder af met karamel.
Sablé van crème brulée met passievrucht en mango
Ingrediënten: Referentie 86033: Taart zanddeeg 18 cm 450 gram verse room 1 vanillestok 6 eierdooiers 90 gram suiker 3 geweekte gelatine blaadjes...
Meer informatie over Sablé van crème brulée met passievrucht en mangoGranola rijsttaart
Ingrediënten: Referentie 180: Rijsstaart 18 cm Opgeklopte slagroom 150 gram havermoutvlokken 150 gram geroosterde amandelen 50 gram gezouten pinda's 50 gram...
Meer informatie over Granola rijsttaartZanddeeg met ganache van donkere chocolade en framboos
Ingrediënten: Referentie 6169: Tartelet zanddeeg 8,5 cm 500 gram room 800 gram fondant chocolade in stukjes 100 gram boter 2 koffielepels cacaopoeder 200...
Meer informatie over Zanddeeg met ganache van donkere chocolade en framboos