Eclair macchiato

Ingrediënten:
- Referentie 8006: Eclair 16 cm
- 3 soorten boterroom: uitgesproken koffiesmaak, lichte koffiesmaak en vanillesmaak
- Amandelbiscuitplak 12 cm x 2 cm
- Sterke koffie
- Gezouten karamel
- Witte chocolade
Werkwijze:
Snij het deksel van de eclair en spuit een laagje boterroom met uigesproken koffiesmaak op de bodem. Dompel de amandelbiscuit in de sterke koffie en plaats het bovenop de boterroom. Spuit daarna een laagje karamel op de biscuit. Werk af met de 3 smaken boterroom zoals op de afbeelding. Plaats tenslotte een stukje witte chocolade van 15 cm x 2,5 cm bovenop. Spuit daarop de letter "M" met fondant chocolade en werk verder af met karamel.
Tricolore
Ingrediënten: Referentie 11425: Korstschelp 18 cm met coating Banketbakkersroom Bavarois van aardbeien (1000 gram half opgeklopte slagroom, 200 gram...
Meer informatie over Tricolore
Granola rijsttaart
Ingrediënten: Referentie 180: Rijsstaart 18 cm Opgeklopte slagroom 150 gram havermoutvlokken 150 gram geroosterde amandelen 50 gram gezouten pinda's 50 gram...
Meer informatie over Granola rijsttaart
Crispy creamhorn
Ingrediënten: Referentie 13579: Roomhoorn boter Referentie 13004: Tompouce plak Crispy chocolat: 1 kg melkchocolade, 200 gram arachideolie, 50 gram gepofte...
Meer informatie over Crispy creamhorn