Eclair macchiato
Ingrediënten:
- Referentie 8006: Eclair 16 cm
- 3 soorten boterroom: uitgesproken koffiesmaak, lichte koffiesmaak en vanillesmaak
- Amandelbiscuitplak 12 cm x 2 cm
- Sterke koffie
- Gezouten karamel
- Witte chocolade
Werkwijze:
Snij het deksel van de eclair en spuit een laagje boterroom met uigesproken koffiesmaak op de bodem. Dompel de amandelbiscuit in de sterke koffie en plaats het bovenop de boterroom. Spuit daarna een laagje karamel op de biscuit. Werk af met de 3 smaken boterroom zoals op de afbeelding. Plaats tenslotte een stukje witte chocolade van 15 cm x 2,5 cm bovenop. Spuit daarop de letter "M" met fondant chocolade en werk verder af met karamel.
Zanddeeg met ganache van donkere chocolade en framboos
Ingrediënten: Referentie 6169: Tartelet zanddeeg 8,5 cm 500 gram room 800 gram fondant chocolade in stukjes 100 gram boter 2 koffielepels cacaopoeder 200...
Meer informatie over Zanddeeg met ganache van donkere chocolade en framboosVanille cheesecake met peer
Ingrediënten: Referentie 6168: Taart zanddeeg 18 cm 500 gram roomkaas 3 eieren 60 gram suiker 20 gram honing 1/2 vanillestok Stukjes peer uit blik...
Meer informatie over Vanille cheesecake met peerTompouce met gekarameliseerde appeltjes en pecannoten
Ingrediënten: Referentie 13004: Tompouce plak 500 gram banketbakkersroom 500 gram 2/3 opgeklopte slagroom (licht gesuikerd) 1/2 vanillestok 6 appelen (Granny...
Meer informatie over Tompouce met gekarameliseerde appeltjes en pecannoten