Eclair macchiato
Ingrediënten:
- Referentie 8006: Eclair 16 cm
- 3 soorten boterroom: uitgesproken koffiesmaak, lichte koffiesmaak en vanillesmaak
- Amandelbiscuitplak 12 cm x 2 cm
- Sterke koffie
- Gezouten karamel
- Witte chocolade
Werkwijze:
Snij het deksel van de eclair en spuit een laagje boterroom met uigesproken koffiesmaak op de bodem. Dompel de amandelbiscuit in de sterke koffie en plaats het bovenop de boterroom. Spuit daarna een laagje karamel op de biscuit. Werk af met de 3 smaken boterroom zoals op de afbeelding. Plaats tenslotte een stukje witte chocolade van 15 cm x 2,5 cm bovenop. Spuit daarop de letter "M" met fondant chocolade en werk verder af met karamel.
Tompouce met gekarameliseerde appeltjes en pecannoten
Ingrediënten: Referentie 13004: Tompouce plak 500 gram banketbakkersroom 500 gram 2/3 opgeklopte slagroom (licht gesuikerd) 1/2 vanillestok 6 appelen (Granny...
Meer informatie over Tompouce met gekarameliseerde appeltjes en pecannoten
Open taartbodem met framboos
Ingrediënten: Referentie 18: Open taartbodem 18 cm 500 gram coulis van frambozen 50 gram suiker (100 gram indien ongesuikerd) 6 blaadjes gelatine Meringue: 1...
Meer informatie over Open taartbodem met framboos
Granola rijsttaart
Ingrediënten: Referentie 180: Rijsstaart 18 cm Opgeklopte slagroom 150 gram havermoutvlokken 150 gram geroosterde amandelen 50 gram gezouten pinda's 50 gram...
Meer informatie over Granola rijsttaart