Rechthoekige tartelet met rode bessenvulling
		Heerlijk fris!
Benodigdheden:
- Pruvé Rechthoekige tartelet - art. nr. 86404
 - 600 g crème pâtissière
 - 100 g crème de cassis
 - 400 g slagroom
 - 1000 g bevroren bessen
 - Rode bessen ter decoratie
 - IJsknijper
 
Werkwijze:
- Roer de crème pâtissière glad en voeg de crème de cassis toe.
 - Spatel de bessen door de crème pâtissière en voeg vervolgens ook de slagroom toe.
 - Plaats met een ijsknijper de bessenvulling in bolletjes op vetvrij papier.
 - Bewaar deze in de vriezer.
 - Plaats de bolletjes op de tartelet bodem.
 - Werk af met geslagen eiwit.
 - Decoreer met een trosje bessen.
 
			Zomerschelpen met kokos en passievrucht
Deze verfijnde zomerschelpen brengen een vleugje tropen naar je vitrines. Licht, exotisch en perfect voor zomerse dagen!
Meer informatie over Zomerschelpen met kokos en passievrucht