Reuze duivel
Ingrediënten:
- Referentie 12455: Korstschelp 9 cm met coating
- Banketbakkersroom
- Donkere overgiet ganache
- Frambozen
- Bavarois frambozen (1000 gram half opgeklopte slagroom, 200 gram frambozenpuree en 6 à 8 bladen gelatine)
Werkwijze:
Vul de siliconenvorm (halve bol 6 cm) met de bavarois en druk daarin een 3 tal frambozen. Strijk de overtollige bavarois van de vorm en plaats de bollen daarna in de diepvries. Haal de halve bollen uit de siliconen vorm en overgiet deze met donkere ganache. Werk de halve bollen verder af met oogjes, oren en mond in chocolade. Vul de kortschelp met banketbakkersroom en plaats daarop de halve bol. Werk verder af met een sjaal in marsepein of rolfondat (± 30 mm x 8 mm) in de Belgische driekleur (zwart/geel/rood).

Tompouce met gekarameliseerde appeltjes en pecannoten
Ingrediënten: Referentie 13004: Tompouce plak 500 gram banketbakkersroom 500 gram 2/3 opgeklopte slagroom (licht gesuikerd) 1/2 vanillestok 6 appelen (Granny...
Meer informatie over Tompouce met gekarameliseerde appeltjes en pecannoten
Open taartbodem met framboos
Ingrediënten: Referentie 18: Open taartbodem 18 cm 500 gram coulis van frambozen 50 gram suiker (100 gram indien ongesuikerd) 6 blaadjes gelatine Meringue: 1...
Meer informatie over Open taartbodem met framboos
Eclair macchiato
Ingrediënten: Referentie 8006: Eclair 16 cm 3 soorten boterroom: uitgesproken koffiesmaak, lichte koffiesmaak en vanillesmaak Amandelbiscuitplak 12 cm x 2...
Meer informatie over Eclair macchiato