Spring naar inhoud

Reuze duivel

Ingrediënten:
 

  •  Referentie 12455: Korstschelp 9 cm met coating
  •  Banketbakkersroom
  •  Donkere overgiet ganache
  •  Frambozen
  •  Bavarois frambozen (1000 gram half opgeklopte slagroom, 200 gram frambozenpuree en 6 à 8 bladen gelatine)


Werkwijze:

Vul de siliconenvorm (halve bol 6 cm) met de bavarois en druk daarin een 3 tal frambozen. Strijk de overtollige bavarois van de vorm en plaats de bollen daarna in de diepvries. Haal de halve bollen uit de siliconen vorm en overgiet deze met donkere ganache. Werk de halve bollen verder af met oogjes, oren en mond in chocolade. Vul de kortschelp met banketbakkersroom en plaats daarop de halve bol. Werk verder af met een sjaal in marsepein of rolfondat (± 30 mm x 8 mm) in de Belgische driekleur (zwart/geel/rood).