Harde wener met pistache, frambozen en crème brûlée
		Heerlijke combinatie.
Benodigdheden voor 5 harde weners:
Pistacheroom
- 500 g water
 - 200 g roompoeder koud
 - 300 g marsepein
 - 100 g pistache pate 100% zonder suiker
 
Overig
- 5 x Pruvé harde wener 18 cm - art. nr. 86425
 - Suiker
 - 500 g frambozen
 - 1 L Debic crème brûlée
 
Werkwijze:
- Meng het water met de roompoeder en laat opstijven.
 - Doe de marsepein in de planeetmenger en meng er met de vlinder de room door.
 - Voeg het niet te snel toe om klontjes te voorkomen en krap tijdig je bekken bij.
 - Meng de pistache pate door het mengsel.
 - Vul de harde wenerbodems met een laagje pistacheroom en breng vervolgens de frambozen aan.
 - Verwarm de crème brûlée tot 70 graden en portioneer op de taartjes.
 - Koel terug, strooi af met suiker en brand af met gasbrander
 - Decoreer met wat verse frambozen.
 
			Appelflap Deluxe - nieuwe appelflap van Pruvé
Ook bij Pruvé gaan we met de tijd mee, want tijden veranderen. Zo hebben we onze vertrouwde Pruvé appelflap onder de loep genomen en doorontwikkeld tot...
Meer informatie over Appelflap Deluxe - nieuwe appelflap van Pruvé
			Het boek van sinterklaas tompouce
Tompoucen met bitterkoekjes bavarois voor en tijdens Sinterklaas.
Meer informatie over Het boek van sinterklaas tompouce
			Oranje boven roomhoorn
Ideaal om de verjaardag van onze koning mee te vieren.
Meer informatie over Oranje boven roomhoorn