Harde wener met pistache, frambozen en crème brûlée

Heerlijke combinatie.
Benodigdheden voor 5 harde weners:
Pistacheroom
- 500 g water
- 200 g roompoeder koud
- 300 g marsepein
- 100 g pistache pate 100% zonder suiker
Overig
- 5 x Pruvé harde wener 18 cm - art. nr. 86425
- Suiker
- 500 g frambozen
- 1 L Debic crème brûlée
Werkwijze:
- Meng het water met de roompoeder en laat opstijven.
- Doe de marsepein in de planeetmenger en meng er met de vlinder de room door.
- Voeg het niet te snel toe om klontjes te voorkomen en krap tijdig je bekken bij.
- Meng de pistache pate door het mengsel.
- Vul de harde wenerbodems met een laagje pistacheroom en breng vervolgens de frambozen aan.
- Verwarm de crème brûlée tot 70 graden en portioneer op de taartjes.
- Koel terug, strooi af met suiker en brand af met gasbrander
- Decoreer met wat verse frambozen.

Stoofperenslof met speculaas
Een ware ode aan de Nederlandse herfst en winter, waarin zoete stoofperen en kruidige speculaas samenkomen.
Meer informatie over Stoofperenslof met speculaas
Croque-monsieur rolls
Gemaakt met korstdeeg, ham, kaas, bechamelsaus en bieslook. Eenvoudig, maar ó zo smaakvol.
Meer informatie over Croque-monsieur rolls
Mangoroosjes
Met deze mango roosjes hoef jij in jouw vitrine niets te verbloemen!
Meer informatie over Mangoroosjes