Open taartbodem met framboos

Ingrediënten:
- Referentie 18: Open taartbodem 18 cm
- 500 gram coulis van frambozen
- 50 gram suiker (100 gram indien ongesuikerd)
- 6 blaadjes gelatine
- Meringue: 1 deel eiwit, 2 delen suiker, rode kleurstof
Werkwijze
Verwarm de coulis van frambozen samen met de suiker tot ± 40°C. Laat de gelatine weken in water. Voeg de geweekte gelatine toe aan de warme coulis. Giet de coulis in de open taarten tot ± 2 mm van de rand. Laat dit alles mooi opstijven in de koeling. Klop de meringue op en kleur de helft met rode kleurstof tot een mooie zachte roze kleur. Werk de taart af met de meringue zoals op de afbeelding.

Eclair macchiato
Ingrediënten: Referentie 8006: Eclair 16 cm 3 soorten boterroom: uitgesproken koffiesmaak, lichte koffiesmaak en vanillesmaak Amandelbiscuitplak 12 cm x 2...
Meer informatie over Eclair macchiato
Crispy creamhorn
Ingrediënten: Referentie 13579: Roomhoorn boter Referentie 13004: Tompouce plak Crispy chocolat: 1 kg melkchocolade, 200 gram arachideolie, 50 gram gepofte...
Meer informatie over Crispy creamhorn
Tompouce met gekarameliseerde appeltjes en pecannoten
Ingrediënten: Referentie 13004: Tompouce plak 500 gram banketbakkersroom 500 gram 2/3 opgeklopte slagroom (licht gesuikerd) 1/2 vanillestok 6 appelen (Granny...
Meer informatie over Tompouce met gekarameliseerde appeltjes en pecannoten