Open taartbodem met framboos
Ingrediënten:
- Referentie 18: Open taartbodem 18 cm
- 500 gram coulis van frambozen
- 50 gram suiker (100 gram indien ongesuikerd)
- 6 blaadjes gelatine
- Meringue: 1 deel eiwit, 2 delen suiker, rode kleurstof
Werkwijze
Verwarm de coulis van frambozen samen met de suiker tot ± 40°C. Laat de gelatine weken in water. Voeg de geweekte gelatine toe aan de warme coulis. Giet de coulis in de open taarten tot ± 2 mm van de rand. Laat dit alles mooi opstijven in de koeling. Klop de meringue op en kleur de helft met rode kleurstof tot een mooie zachte roze kleur. Werk de taart af met de meringue zoals op de afbeelding.
Tompouce met gekarameliseerde appeltjes en pecannoten
Ingrediënten: Referentie 13004: Tompouce plak 500 gram banketbakkersroom 500 gram 2/3 opgeklopte slagroom (licht gesuikerd) 1/2 vanillestok 6 appelen (Granny...
Meer informatie over Tompouce met gekarameliseerde appeltjes en pecannotenReuze duivel
Ingrediënten: Referentie 12455: Korstschelp 9 cm met coating Banketbakkersroom Donkere overgiet ganache Frambozen Bavarois frambozen (1000 gram half...
Meer informatie over Reuze duivelTricolore
Ingrediënten: Referentie 11425: Korstschelp 18 cm met coating Banketbakkersroom Bavarois van aardbeien (1000 gram half opgeklopte slagroom, 200 gram...
Meer informatie over Tricolore