Open taartbodem met framboos

Ingrediënten:
- Referentie 18: Open taartbodem 18 cm
- 500 gram coulis van frambozen
- 50 gram suiker (100 gram indien ongesuikerd)
- 6 blaadjes gelatine
- Meringue: 1 deel eiwit, 2 delen suiker, rode kleurstof
Werkwijze
Verwarm de coulis van frambozen samen met de suiker tot ± 40°C. Laat de gelatine weken in water. Voeg de geweekte gelatine toe aan de warme coulis. Giet de coulis in de open taarten tot ± 2 mm van de rand. Laat dit alles mooi opstijven in de koeling. Klop de meringue op en kleur de helft met rode kleurstof tot een mooie zachte roze kleur. Werk de taart af met de meringue zoals op de afbeelding.

Eclair macchiato
Ingrediënten: Referentie 8006: Eclair 16 cm 3 soorten boterroom: uitgesproken koffiesmaak, lichte koffiesmaak en vanillesmaak Amandelbiscuitplak 12 cm x 2...
Meer informatie over Eclair macchiato
Sablé van crème brulée met passievrucht en mango
Ingrediënten: Referentie 86033: Taart zanddeeg 18 cm 450 gram verse room 1 vanillestok 6 eierdooiers 90 gram suiker 3 geweekte gelatine blaadjes...
Meer informatie over Sablé van crème brulée met passievrucht en mango
Vanille cheesecake met peer
Ingrediënten: Referentie 6168: Taart zanddeeg 18 cm 500 gram roomkaas 3 eieren 60 gram suiker 20 gram honing 1/2 vanillestok Stukjes peer uit blik...
Meer informatie over Vanille cheesecake met peer