Rechthoekige tartelet met citroenvulling
		Lekker zomers!
Benodigdheden:
- Pruvé Rechthoekige tartelet - art. nr. 86404
 - 150 g citroen puree
 - 36 g melk
 - 140 g suiker
 - 120 g heelei
 - 4 g gelatine
 
Werkwijze:
- Kook de puree, melk en de suiker.
 - Voeg heelei toe en verwarm tot 84 °C.
 - Laat afkoelen tot 40 °C.
 - Voeg de gelatine en boter toe, emulgeer, giet het mengsel in de tartelet bodems en vries aan.
 - Werk af met meringue en Dobla (fruit)decoratie.
 
			Roomhoorn chocolade ''Sunday''
Heerlijk zoet en verwennerij ten top: de "Sunday" roomhoorn, afgewerkt met diverse smakelijke toppings.
Meer informatie over Roomhoorn chocolade ''Sunday''
			Pumpkin pie
Breng de smaken van het najaar naar de tafel met deze heerlijke Pumpkin pie, gemaakt in een traditionele vlaaivorm.
Meer informatie over Pumpkin pie
			Slof met mango ganache en gesuikerde munt
Deze slof met mango en munt is heerlijk fris!
Meer informatie over Slof met mango ganache en gesuikerde munt