Rechthoekige tartelet met citroenvulling
Lekker zomers!
Benodigdheden:
- Pruvé Rechthoekige tartelet - art. nr. 86404
- 150 g citroen puree
- 36 g melk
- 140 g suiker
- 120 g heelei
- 4 g gelatine
Werkwijze:
- Kook de puree, melk en de suiker.
- Voeg heelei toe en verwarm tot 84 °C.
- Laat afkoelen tot 40 °C.
- Voeg de gelatine en boter toe, emulgeer, giet het mengsel in de tartelet bodems en vries aan.
- Werk af met meringue en Dobla (fruit)decoratie.
Bourdaloue met stoofpeertjes
Heerlijk voor in het najaar!
Meer informatie over Bourdaloue met stoofpeertjesOranje tompouce
Een prachtige variatie op de klassieke oranje tompouce met een vleugje vanille!
Meer informatie over Oranje tompouceMillefeuille extra krokant
Met vocht gereduceerde room om krokantheid te bevorderen!
Meer informatie over Millefeuille extra krokant