Rechthoekige tartelet met citroenvulling
Lekker zomers!
Benodigdheden:
- Pruvé Rechthoekige tartelet - art. nr. 86404
- 150 g citroen puree
- 36 g melk
- 140 g suiker
- 120 g heelei
- 4 g gelatine
Werkwijze:
- Kook de puree, melk en de suiker.
- Voeg heelei toe en verwarm tot 84 °C.
- Laat afkoelen tot 40 °C.
- Voeg de gelatine en boter toe, emulgeer, giet het mengsel in de tartelet bodems en vries aan.
- Werk af met meringue en Dobla (fruit)decoratie.
Chocolade banoffee vlegel
Heerlijke combincatie van banoffee en chocolade.
Meer informatie over Chocolade banoffee vlegelSlof met mango ganache en gesuikerde munt
Deze slof met mango en munt is heerlijk fris!
Meer informatie over Slof met mango ganache en gesuikerde muntAppelflap Deluxe - nieuwe appelflap van Pruvé
Ook bij Pruvé gaan we met de tijd mee, want tijden veranderen. Zo hebben we onze vertrouwde Pruvé appelflap onder de loep genomen en doorontwikkeld tot...
Meer informatie over Appelflap Deluxe - nieuwe appelflap van Pruvé