Hartenvlaai met crème pâtissière en rood fruit
Ideaal voor Valentijns- of Moederdag.
Ingrediënten:
- 50 g eidooier
- 100 g roompoeder
- 100 g melkpoeder
- 200 g suiker
- 5 vanille stokjes
- 1000 g water
- 15 g gelatine
- 500 g slagroom (lobbig)
- Vers rood fruit
- Dobla (hart)decoratie en macarons
Werkwijze:
- Breng het water en de vanille aan de kook.
- Maak van de eidooier, roompoeder, melkpoeder, suiker en een beetje water een dik papje. Voeg dit toe aan het kokende water.
- Laat dit afkoelen bij ongeveer 50 graden.
- Voeg de uitgeknepen en opgeloste gelatine toe.
- Laat het geheel afkoelen tot 17 gaden en voeg vervolgens de 5 liter slagroom toe.
- Vul de vlaai met room en decoreer af met fruit, Dobla decoratie en macarons.
Stoofperenslof met speculaas
Een ware ode aan de Nederlandse herfst en winter, waarin zoete stoofperen en kruidige speculaas samenkomen.
Meer informatie over Stoofperenslof met speculaasBrooddeeg - een nieuwe range binnen het assortiment!
Binnen Smilde Bakery/Pruvé zijn we druk bezig met de ontwikkeling van een mooie brooddeeg range. Brooddeeg is een ideale deegsoort als het gaat om...
Meer informatie over Brooddeeg - een nieuwe range binnen het assortiment!Roomhoorn ijsjes
Dip de roomhoorns in de oranje chocolade voor een extra feestelijk effect!
Meer informatie over Roomhoorn ijsjes