Slof met bavaroise
		Een lust voor het oog...
Benodigdheden:
- Pruvé Roomboter Slof gele room - art. nr.18267
 - 900 g water
 - 1800 g suiker
 - 1800 g glucose
 - 1200 g gecondenseerde melk
 - 1800 g witte chocolade
 - 108 g gelatine
 - 660 g water
 - Bavaroise naar keuze
 - Vers fruit
 - Dobla decoratie
 
Werkwijze:
Glaçage
- Kook het water, de suiker en glucose tot 103 graden.
 - Voeg de gecondenseerde melk toe, verwarm iets en voeg dan gelatine toe.
 - Giet op de witte chocolade en homogeniseer het met een staafmixer.
 - Verdeel het in bakken en koel minimaal één nacht.
 - Verwarm tot ongeveer 30 graden voor gebruik.
 - Breng het op kleur.
 
Opbouw
- Vul een mal die passend is aan de slof met een bavaroise naar keuze (bijvoorbeeld mango of aardbei) en verwerk er een interieur in.
 - Vries de mallen in.
 - Na het invriezen glaceer je het af met de glaçage.
 
			Make It Magazine 2021
Nieuw! In samenwerking met Nederlandse bakkers hebben wij een gloednieuw inspiratiemagazine ontwikkeld, het Make It Magazine. Hierin komen bakkers aan het...
Meer informatie over Make It Magazine 2021
			3 + 1 gratis actie!
Iedere twee maanden staan er bij Pruvé andere producten in de spotlight. Dit houdt in dat we producten uit ons standaard assortiment even in het zonnetje...
Meer informatie over 3 + 1 gratis actie!
			Sinaasappeltaart met oranje fruit
Een lust voor het oog, dit sinaasappeltaartje...
Meer informatie over Sinaasappeltaart met oranje fruit