Apfelstudel rol
		Lekkere snack voor deze feestelijke maanden.
Ingrediënten:
- Pruvé rb bladerdeegrolletje – art. nr. 11447
 - Glaceer fondant
 
Gekaramelliseerde appel
- grote appel
 - 80 g kristalsuiker
 - 50 g roomboter
 
Vulling
- 180 g kristalsuiker
 - 60 g water
 - 100 g heelei
 - 300 g roomboter
 - 1 tl kaneelpoeder
 
Werkwijze:
Gekaramelliseerde appel
- Schil de appel en snijd deze in kleine blokjes.
 - Laat de suiker licht karamelliseren in een grote pan.
 - Voeg de boter toe evenals de appelblokjes en bak verder tot de appel iets zacht is en de karamel deels heeft opgenomen.
 - Laat volledig afkoelen tot kamertemperatuur.
 
Vulling
- Klop het ei schuimig en kook de suiker en water tot 120°C.
 - Voeg al kloppend toe aan de eieren en laat kloppen tot afgekoeld tot kamertemperatuur.
 - Voeg de boter toe en klop verder tot een gladde crème.
 - Breng op smaak met de kaneel.
 - Meng de gekaramelliseerde appel door de crème en vul de bladerdeegrolletjes hiermee.
 - Glaceer de bovenkant met de glaceerfondant en maak af met poedersuiker.
 
			Bladerdeeg met stoofvlees en bier
Gemaakt met heerlijk korstdeeg van roomboter!
Meer informatie over Bladerdeeg met stoofvlees en bier
			Bladerdeegrolletje met V.O.C. mousse
Voor de echte chocoladeliefhebber.
Meer informatie over Bladerdeegrolletje met V.O.C. mousse