Slof met bavaroise
Een lust voor het oog...
Benodigdheden:
- Pruvé Roomboter Slof gele room - art. nr.18267
- 900 g water
- 1800 g suiker
- 1800 g glucose
- 1200 g gecondenseerde melk
- 1800 g witte chocolade
- 108 g gelatine
- 660 g water
- Bavaroise naar keuze
- Vers fruit
- Dobla decoratie
Werkwijze:
Glaçage
- Kook het water, de suiker en glucose tot 103 graden.
- Voeg de gecondenseerde melk toe, verwarm iets en voeg dan gelatine toe.
- Giet op de witte chocolade en homogeniseer het met een staafmixer.
- Verdeel het in bakken en koel minimaal één nacht.
- Verwarm tot ongeveer 30 graden voor gebruik.
- Breng het op kleur.
Opbouw
- Vul een mal die passend is aan de slof met een bavaroise naar keuze (bijvoorbeeld mango of aardbei) en verwerk er een interieur in.
- Vries de mallen in.
- Na het invriezen glaceer je het af met de glaçage.
Croque-monsieur rolls
Gemaakt met korstdeeg, ham, kaas, bechamelsaus en bieslook. Eenvoudig, maar ó zo smaakvol.
Meer informatie over Croque-monsieur rollsBladerdeegrolletje met V.O.C. mousse
Voor de echte chocoladeliefhebber.
Meer informatie over Bladerdeegrolletje met V.O.C. mousse