Slof met bavaroise
		Een lust voor het oog...
Benodigdheden:
- Pruvé Roomboter Slof gele room - art. nr.18267
 - 900 g water
 - 1800 g suiker
 - 1800 g glucose
 - 1200 g gecondenseerde melk
 - 1800 g witte chocolade
 - 108 g gelatine
 - 660 g water
 - Bavaroise naar keuze
 - Vers fruit
 - Dobla decoratie
 
Werkwijze:
Glaçage
- Kook het water, de suiker en glucose tot 103 graden.
 - Voeg de gecondenseerde melk toe, verwarm iets en voeg dan gelatine toe.
 - Giet op de witte chocolade en homogeniseer het met een staafmixer.
 - Verdeel het in bakken en koel minimaal één nacht.
 - Verwarm tot ongeveer 30 graden voor gebruik.
 - Breng het op kleur.
 
Opbouw
- Vul een mal die passend is aan de slof met een bavaroise naar keuze (bijvoorbeeld mango of aardbei) en verwerk er een interieur in.
 - Vries de mallen in.
 - Na het invriezen glaceer je het af met de glaçage.
 
			Salted caramel millefeuille
Maak indruk met deze elegante millefeuille met salted caramel, een luxe verwenmoment voor jouw klanten.
Meer informatie over Salted caramel millefeuille
			Bladerdeegrolletje met V.O.C. mousse
Voor de echte chocoladeliefhebber.
Meer informatie over Bladerdeegrolletje met V.O.C. mousse