Appel kaneel schelp
		Een lekkere appel kaneel schelp!
Appel kaneel schelp
- 10 x Korstschelp RB wit gecoat
 
Benodigdheden Appelvulling
- 250 kristalsuiker
 - 150 roomboter
 - 12 Goudrenetten
 - 10 gr gelatine
 - Kaneelpoeder
 
- Karamelliseer de suiker en meng de boter erdoor.
 - Schil de appels en snijd in blokjes. Leg op de karamel en dek af met aluminiumfolie.
 - Bak 30 minuten in de oven op 180°C.
 - Laat volledig afkoelen en haal de appels uit het karamelvocht.
 - Voeg de gelatine toe en breng op smaak met kaneelpoeder.
 
Benodigdheden topping
- 250 gr slagroom
 - 20 gr poedersuiker
 
- Vul de Tulpschelpen met de appelvulling.
 - Klop de slagroom stevig met de suiker en spuit rozetten.
 - Maak af met verse appelstokjes.
 - Vul de Tulpschelpen met de appelvulling.
 - Klop de slagroom stevig met de suiker en spuit rozetten.
 - Maak af met verse appelstokjes.
 
			Bombe Alaska
Met deze hazelnoot meringue turko wordt het gegarandeerd een feestje!
Meer informatie over Bombe Alaska
			Chocoladeschelp
Een heerlijke reuzenschelp voor de chocoladeliefhebbers!
Meer informatie over Chocoladeschelp
			Appelflap Deluxe - nieuwe appelflap van Pruvé
Ook bij Pruvé gaan we met de tijd mee, want tijden veranderen. Zo hebben we onze vertrouwde Pruvé appelflap onder de loep genomen en doorontwikkeld tot...
Meer informatie over Appelflap Deluxe - nieuwe appelflap van Pruvé