Appel kaneel schelp

Een lekkere appel kaneel schelp!
Appel kaneel schelp
- 10 x Korstschelp RB wit gecoat
Benodigdheden Appelvulling
- 250 kristalsuiker
- 150 roomboter
- 12 Goudrenetten
- 10 gr gelatine
- Kaneelpoeder
- Karamelliseer de suiker en meng de boter erdoor.
- Schil de appels en snijd in blokjes. Leg op de karamel en dek af met aluminiumfolie.
- Bak 30 minuten in de oven op 180°C.
- Laat volledig afkoelen en haal de appels uit het karamelvocht.
- Voeg de gelatine toe en breng op smaak met kaneelpoeder.
Benodigdheden topping
- 250 gr slagroom
- 20 gr poedersuiker
- Vul de Tulpschelpen met de appelvulling.
- Klop de slagroom stevig met de suiker en spuit rozetten.
- Maak af met verse appelstokjes.
- Vul de Tulpschelpen met de appelvulling.
- Klop de slagroom stevig met de suiker en spuit rozetten.
- Maak af met verse appelstokjes.

This is how we roll!
Laat u op Bakkersvak verrassen en maak kennis met het bladerdeegrolletje 2.0. Een echte klassieker! Maar ook klassiekers zijn wel eens aan vernieuwing toe....
Meer informatie over This is how we roll!