Appel kaneel schelp

Een lekkere appel kaneel schelp!
Appel kaneel schelp
- 10 x Korstschelp RB wit gecoat
Benodigdheden Appelvulling
- 250 kristalsuiker
- 150 roomboter
- 12 Goudrenetten
- 10 gr gelatine
- Kaneelpoeder
- Karamelliseer de suiker en meng de boter erdoor.
- Schil de appels en snijd in blokjes. Leg op de karamel en dek af met aluminiumfolie.
- Bak 30 minuten in de oven op 180°C.
- Laat volledig afkoelen en haal de appels uit het karamelvocht.
- Voeg de gelatine toe en breng op smaak met kaneelpoeder.
Benodigdheden topping
- 250 gr slagroom
- 20 gr poedersuiker
- Vul de Tulpschelpen met de appelvulling.
- Klop de slagroom stevig met de suiker en spuit rozetten.
- Maak af met verse appelstokjes.
- Vul de Tulpschelpen met de appelvulling.
- Klop de slagroom stevig met de suiker en spuit rozetten.
- Maak af met verse appelstokjes.

St Honoré Karamel
Een klassieke lekkernij, betovert met zijn perfecte combinatie van krokant bladerdeeg, luchtige soesjes en romige karamel.
Meer informatie over St Honoré Karamel
Assortimentsbrochure 2024-2025
Ontdek ons complete assortiment Als bakker weet je hoe belangrijk het is om te werken met de beste ingrediënten en producten. Daarom hebben we speciaal...
Meer informatie over Assortimentsbrochure 2024-2025
Make It Magazine 2021
Nieuw! In samenwerking met Nederlandse bakkers hebben wij een gloednieuw inspiratiemagazine ontwikkeld, het Make It Magazine. Hierin komen bakkers aan het...
Meer informatie over Make It Magazine 2021