Appel kaneel schelp
Een lekkere appel kaneel schelp!
Appel kaneel schelp
- 10 x Korstschelp RB wit gecoat
Benodigdheden Appelvulling
- 250 kristalsuiker
- 150 roomboter
- 12 Goudrenetten
- 10 gr gelatine
- Kaneelpoeder
- Karamelliseer de suiker en meng de boter erdoor.
- Schil de appels en snijd in blokjes. Leg op de karamel en dek af met aluminiumfolie.
- Bak 30 minuten in de oven op 180°C.
- Laat volledig afkoelen en haal de appels uit het karamelvocht.
- Voeg de gelatine toe en breng op smaak met kaneelpoeder.
Benodigdheden topping
- 250 gr slagroom
- 20 gr poedersuiker
- Vul de Tulpschelpen met de appelvulling.
- Klop de slagroom stevig met de suiker en spuit rozetten.
- Maak af met verse appelstokjes.
- Vul de Tulpschelpen met de appelvulling.
- Klop de slagroom stevig met de suiker en spuit rozetten.
- Maak af met verse appelstokjes.
Chocoladevlaai met sinaasappel en kaneel
Een smaakexplosie die verwarmend en fris tegelijk is. Perfect voor de feestdagen of als bijzonder gebakje bij de koffie.
Meer informatie over Chocoladevlaai met sinaasappel en kaneel
Merveilleux schuimgebakjes
Smaakmakende variaties voor de schuimgebakjes.
Meer informatie over Merveilleux schuimgebakjes