Spring naar inhoud

Mangoroosjes

Met deze mango roosjes hoef jij in jouw vitrine niets te verbloemen!

Mangoroosjes

10 x Harde wener Frangipane 5cm

Benododigdheden Mango ganache

  • 100 gr mango puree
  • 20 gr invertsuiker
  • 200 gr witte chocolade
  • 25 gr roomboter
     

1. Verhit de mango puree en invertsuiker.
2. Giet op de chocolade en roer glad.
3. Afkoelen tot 40 ℃ en de boter toevoegen.
4. Spuit een kleine dop mango ganache op de harde weners.
 

Benodigdheden Mango roosjes

  • 2 mango’s
  • Afdekgelei
     

1. Schil de mango’s en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes.
2. Rol de reepjes een voor een om elkaar tot je een roosje hebt ter grootte van de harde weners.
3. Leg deze op de ganache en maak af met afdekgelei. Decoreer naar wens.