Mangoroosjes

Met deze mango roosjes hoef jij in jouw vitrine niets te verbloemen!
Mangoroosjes
10 x Harde wener Frangipane 5cm
Benododigdheden Mango ganache
- 100 gr mango puree
- 20 gr invertsuiker
- 200 gr witte chocolade
- 25 gr roomboter
1. Verhit de mango puree en invertsuiker.
2. Giet op de chocolade en roer glad.
3. Afkoelen tot 40 ℃ en de boter toevoegen.
4. Spuit een kleine dop mango ganache op de harde weners.
Benodigdheden Mango roosjes
- 2 mango’s
- Afdekgelei
1. Schil de mango’s en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes.
2. Rol de reepjes een voor een om elkaar tot je een roosje hebt ter grootte van de harde weners.
3. Leg deze op de ganache en maak af met afdekgelei. Decoreer naar wens.

St Honoré Karamel
Een klassieke lekkernij, betovert met zijn perfecte combinatie van krokant bladerdeeg, luchtige soesjes en romige karamel.
Meer informatie over St Honoré Karamel
Vlaaitjes met winterfruit
Heerlijke kleine vlaaitjes voor de winter.
Meer informatie over Vlaaitjes met winterfruit
Brooddeeg - een nieuwe range binnen het assortiment!
Binnen Smilde Bakery/Pruvé zijn we druk bezig met de ontwikkeling van een mooie brooddeeg range. Brooddeeg is een ideale deegsoort als het gaat om...
Meer informatie over Brooddeeg - een nieuwe range binnen het assortiment!