Rechthoekige tartelet met citroenvulling
Lekker zomers!
Benodigdheden:
- Pruvé Rechthoekige tartelet - art. nr. 86404
- 150 g citroen puree
- 36 g melk
- 140 g suiker
- 120 g heelei
- 4 g gelatine
Werkwijze:
- Kook de puree, melk en de suiker.
- Voeg heelei toe en verwarm tot 84 °C.
- Laat afkoelen tot 40 °C.
- Voeg de gelatine en boter toe, emulgeer, giet het mengsel in de tartelet bodems en vries aan.
- Werk af met meringue en Dobla (fruit)decoratie.
Bladerdeegrolletjes met witte chocolade en framboos
Voor Valentijnsdag en Moederdag.
Meer informatie over Bladerdeegrolletjes met witte chocolade en framboos
Nectarine tulpschelp met rozemarijn
Eens iets anders dan u gewend bent!
Meer informatie over Nectarine tulpschelp met rozemarijn
Sinterklaasslof met kruidnoten en sinaasappel
Een feestelijke slof met frisse sinaasappel en knapperige kruidnoten – de perfecte Sinterklaascombinatie van kruidig en romig.
Meer informatie over Sinterklaasslof met kruidnoten en sinaasappel