Rechthoekige tartelet met citroenvulling

Lekker zomers!
Benodigdheden:
- Pruvé Rechthoekige tartelet - art. nr. 86404
- 150 g citroen puree
- 36 g melk
- 140 g suiker
- 120 g heelei
- 4 g gelatine
Werkwijze:
- Kook de puree, melk en de suiker.
- Voeg heelei toe en verwarm tot 84 °C.
- Laat afkoelen tot 40 °C.
- Voeg de gelatine en boter toe, emulgeer, giet het mengsel in de tartelet bodems en vries aan.
- Werk af met meringue en Dobla (fruit)decoratie.

Vlaaitjes met winterfruit
Heerlijke kleine vlaaitjes voor de winter.
Meer informatie over Vlaaitjes met winterfruit
Moederdag frambozenschelp
Een ware traktatie voor moederdag!
Meer informatie over Moederdag frambozenschelp
Bladerdeegrolletje met V.O.C. mousse
Voor de echte chocoladeliefhebber.
Meer informatie over Bladerdeegrolletje met V.O.C. mousse