Rechthoekige tartelet met citroenvulling

Lekker zomers!
Benodigdheden:
- Pruvé Rechthoekige tartelet - art. nr. 86404
- 150 g citroen puree
- 36 g melk
- 140 g suiker
- 120 g heelei
- 4 g gelatine
Werkwijze:
- Kook de puree, melk en de suiker.
- Voeg heelei toe en verwarm tot 84 °C.
- Laat afkoelen tot 40 °C.
- Voeg de gelatine en boter toe, emulgeer, giet het mengsel in de tartelet bodems en vries aan.
- Werk af met meringue en Dobla (fruit)decoratie.

Speculaas slof met advocaat
De speculaas en advocaat passen perfect bij het najaar.
Meer informatie over Speculaas slof met advocaat
Zomers schelpje met pistache
Een prachtig exemplaar.
Meer informatie over Zomers schelpje met pistache
Nectarine tulpschelp met rozemarijn
Eens iets anders dan u gewend bent!
Meer informatie over Nectarine tulpschelp met rozemarijn