Rechthoekige tartelet met citroenvulling
		Lekker zomers!
Benodigdheden:
- Pruvé Rechthoekige tartelet - art. nr. 86404
 - 150 g citroen puree
 - 36 g melk
 - 140 g suiker
 - 120 g heelei
 - 4 g gelatine
 
Werkwijze:
- Kook de puree, melk en de suiker.
 - Voeg heelei toe en verwarm tot 84 °C.
 - Laat afkoelen tot 40 °C.
 - Voeg de gelatine en boter toe, emulgeer, giet het mengsel in de tartelet bodems en vries aan.
 - Werk af met meringue en Dobla (fruit)decoratie.
 
			Bladerdeegrolletjes met witte chocolade en framboos
Voor Valentijnsdag en Moederdag.
Meer informatie over Bladerdeegrolletjes met witte chocolade en framboos
			De Tompoucerol! Nieuw in het assortiment
DAT GAAT OP ROLLETJES! Maak kennis met de tompoucerol, het ambachtelijke roomboterbladerdeegrolletje dat net zo lekker smaakt als de traditionele...
Meer informatie over De Tompoucerol! Nieuw in het assortiment
			Make It Magazine voorjaar 2023
Nieuwe editie! In samenwerking met Nederlandse bakkers hebben wij weer een gloednieuw inspiratiemagazine ontwikkeld, het Make It Magazine. Hierin komen...
Meer informatie over Make It Magazine voorjaar 2023