Bananensoes 2.0

Deze onweerstaanbare lekkernij combineert de klassieke éclair met een moderne twist, perfect voor elke gelegenheid.
Bananensoes 2.0
- 12x éclair 13 cm roomboter
Benodigdheden voor 12 stuks
Bananencrémeux
- 500 gr banketbakkersroom
- 1 banaan
- 200 gr salted caramel
Vanille slagroom
- 500 gr slagroom
- 40 gr poedersuiker
- Een half vanillestokje
- Dip de éclairs in geel glazuur.
- Mix de banaan en de gele room mooi glad.
- Vul de éclair vervolgens met het mengsel.
- Spuit er een kleine hoeveelheid salted caramel op.
- Klop vervolgens de slagroom, poedersuiker en vanille stevig op.
- Spuit op de éclair en dek af met de bovenkant van de éclair.
Et voilà, een heerlijke bananensoes 2.0.

Slof met mango ganache en gesuikerde munt
Deze slof met mango en munt is heerlijk fris!
Meer informatie over Slof met mango ganache en gesuikerde munt
Hup-Vlegel-Hup
Stap in de wereld van de Hollandse trots met onze vlegel, geïnspireerd door de iconische kleuren rood, wit en blauw.
Meer informatie over Hup-Vlegel-Hup
Merveilleux schuimgebakjes
Smaakmakende variaties voor de schuimgebakjes.
Meer informatie over Merveilleux schuimgebakjes