Bananensoes 2.0
Deze onweerstaanbare lekkernij combineert de klassieke éclair met een moderne twist, perfect voor elke gelegenheid.
Bananensoes 2.0
- 12x éclair 13 cm roomboter
Benodigdheden voor 12 stuks
Bananencrémeux
- 500 gr banketbakkersroom
- 1 banaan
- 200 gr salted caramel
Vanille slagroom
- 500 gr slagroom
- 40 gr poedersuiker
- Een half vanillestokje
- Dip de éclairs in geel glazuur.
- Mix de banaan en de gele room mooi glad.
- Vul de éclair vervolgens met het mengsel.
- Spuit er een kleine hoeveelheid salted caramel op.
- Klop vervolgens de slagroom, poedersuiker en vanille stevig op.
- Spuit op de éclair en dek af met de bovenkant van de éclair.
Et voilà, een heerlijke bananensoes 2.0.
Nectarine tulpschelp met rozemarijn
Eens iets anders dan u gewend bent!
Meer informatie over Nectarine tulpschelp met rozemarijnSpeculaas slof met advocaat
De speculaas en advocaat passen perfect bij het najaar.
Meer informatie over Speculaas slof met advocaatHarde wener salted caramel
De salted caramel en chocolade passen perfect bij het najaar.
Meer informatie over Harde wener salted caramel