St-Honorè Jasmijn
		Met de verrassende smaak van jasmijnthee!
St-Honorè Jasmijn
- 10 x Sjoezole
 
Benodigdheden Jasmijnslagroom
- 450 gr slagroom
 - 50 kristalsuiker
 - Jasmijnthee
 - 3 g gelatine
 
- Week de gelatine in water.
 - Breng 1/3 van de slagroom tegen het kookpunt aan. Laat hierin de Jasmijnthee 3 minuten van het vuur af infuseren.
 - Zeef de room en voeg de gelatine en resterende slagroom toe.
 
Benodigdheden Rood fruit confit
- 350 gr rood fruit
 - 50 kristalsuiker
 - 5 pectine NH
 - 15 citroensap
 
- Verhit het fruit met de helft van de suiker.
 - Meng de pectine door de resterende suiker.
 - Zodra de fruitpuree 40 °C is voeg je de suiker met pectine toe.
 - Laat 2 minuten koken, voeg de citroensap toe en bewaar in de koeling.
 
Benodigdheden Soesjes
- 50 ml water
 - 50 ml volle melk
 - 40 gr roomboter
 - 1 gr zout
 - 60 gr patentbloem
 - 100-125 gr heelei
 
- Maak een soezenbeslag.
 - Spuit soesjes op van 1 cm en bak mooi gaar.
 - Vul met de rood fruit confit.
 - Maak een karamel en doop de bovenkant van de soesjes erin.
 - Klop de Jasmijnslagroom stevig.
 - Spuit op de Sjoezole en vul het midden met rood fruit confit.
 - Maak af met een soesje en vers rood fruit.
 
			Hazelnootschuimtaart
Heerlijk romige hazelnootschuimtaart!
Meer informatie over Hazelnootschuimtaart
			Zomerschelpen met kokos en passievrucht
Deze verfijnde zomerschelpen brengen een vleugje tropen naar je vitrines. Licht, exotisch en perfect voor zomerse dagen!
Meer informatie over Zomerschelpen met kokos en passievrucht
			Stoofpeer bourdaloue
Mini stoofpeertaartjes met een Franse twist!
Meer informatie over Stoofpeer bourdaloue