Millefeuille extra krokant
Met vocht gereduceerde room om krokantheid te bevorderen!
Benodigdheden voor 40 stuks:
- Tompouceplak Pruvé - art. nr. 11404
- 50 gr melkpoeder
- 250 gr melk
- 15 gr blanke stroop
- 400 gr witte chocolade
- 550 gr slagroom
- 30 gr gelatine massa
- 1 vanille stokje
Werkwijze:
- Los de melkpoeder op in de melk.
- Verwarm de melk, blanke stroop en 1 vanillestokje tot 60 graden.
- Giet dit op de witte chocolade en emulgeer.
- Meng de vloeibare room er door en laat minimaal één nacht uitkristalliseren in de koelkast.
- Klop vervolgens in de planeet menger tot de gewenste textuur.
- Snijd de tompouce stroken op maat (in één milefeuille verwerk je drie plakjes).
Siciliaanse Cannoli
Siciliaanse Cannoli op 3 verschillende manieren
Meer informatie over Siciliaanse Cannoli
Nieuw! Mini Quiches met Beemster kaas
Nieuw in ons assortiment: Mini Quiches met Beemster kaas! De Mini Quiches zijn verkrijgbaar in de varianten: Beemster kaas, tomaat en Italiaanse kruiden....
Meer informatie over Nieuw! Mini Quiches met Beemster kaas
Zomers schelpje met pistache
Een prachtig exemplaar.
Meer informatie over Zomers schelpje met pistache