Millefeuille extra krokant
		Met vocht gereduceerde room om krokantheid te bevorderen!
Benodigdheden voor 40 stuks:
- Tompouceplak Pruvé - art. nr. 11404
 - 50 gr melkpoeder
 - 250 gr melk
 - 15 gr blanke stroop
 - 400 gr witte chocolade
 - 550 gr slagroom
 - 30 gr gelatine massa
 - 1 vanille stokje
 
Werkwijze:
- Los de melkpoeder op in de melk.
 - Verwarm de melk, blanke stroop en 1 vanillestokje tot 60 graden.
 - Giet dit op de witte chocolade en emulgeer.
 - Meng de vloeibare room er door en laat minimaal één nacht uitkristalliseren in de koelkast.
 - Klop vervolgens in de planeet menger tot de gewenste textuur.
 - Snijd de tompouce stroken op maat (in één milefeuille verwerk je drie plakjes).
 
			Brooddeeg - een nieuwe range binnen het assortiment!
Binnen Smilde Bakery/Pruvé zijn we druk bezig met de ontwikkeling van een mooie brooddeeg range. Brooddeeg is een ideale deegsoort als het gaat om...
Meer informatie over Brooddeeg - een nieuwe range binnen het assortiment!
			Nectarine Verveineschelp
Bloemschelp van met een heerlijke zoete vulling van nectarine en verveineslagroom.
Meer informatie over Nectarine Verveineschelp
			Merveilleux schuimgebakjes
Smaakmakende variaties voor de schuimgebakjes.
Meer informatie over Merveilleux schuimgebakjes