Bladerdeegrolletje met V.O.C. mousse

Voor de echte chocoladeliefhebber.
Benodigdheden:
- Pruvé Bladerdeegrolletje rb gesuikerd - art. nr. 11447
V.O.C. Mousse
- 250 g melk
- 150 g suiker
- 87 g dooier
- 12 g gelatine
- 500 g slagroom
- Kaneel
- Nootmuskaat
- Peper
- Cardemon
- Gember
- 1000 g melkchocolade
- 20 g olie
- 200 g hazelnoot in stukjes
Werkwijze:
Vulling
- Breng de melk, suiker en kruiden aan de kook en giet al roerend op de dooier
- Giet het mengsel door een zeef.
- Week de gelatine en voeg toe aan de mousse.
- Laat de mousse af koelen.
- Meng, zodra de mousse gaat hangen, de slagroom erdoor en laat uitgeleren.
- Vul de bladerdeegrolletjes met de mousse
- Vries de bladerdeegrolletjes in.
Chocolade
- Smelt de melkchocolade.
- Voeg 10% olie toe.
- Voeg kleine stukjes hazelnoot toe.
Opbouw
- Wanneer de bladerdeegrolletjes zijn bevroren kan je ze door de melkchocolade met hazelnoot halen.
- Werk af naar wens.

Hartenvlaai met crème pâtissière en rood fruit
Een hartverwarmend gebak: ideaal voor Valentijnsdag of Moederdag.
Meer informatie over Hartenvlaai met crème pâtissière en rood fruit
Oranje boven roomhoorn
Ideaal om de verjaardag van onze koning mee te vieren.
Meer informatie over Oranje boven roomhoorn