Bladerdeegrolletje met V.O.C. mousse
		Voor de echte chocoladeliefhebber.
Benodigdheden:
- Pruvé Bladerdeegrolletje rb gesuikerd - art. nr. 11447
 
V.O.C. Mousse
- 250 g melk
 - 150 g suiker
 - 87 g dooier
 - 12 g gelatine
 - 500 g slagroom
 - Kaneel
 - Nootmuskaat
 - Peper
 - Cardemon
 - Gember
 - 1000 g melkchocolade
 - 20 g olie
 - 200 g hazelnoot in stukjes
 
Werkwijze:
Vulling
- Breng de melk, suiker en kruiden aan de kook en giet al roerend op de dooier
 - Giet het mengsel door een zeef.
 - Week de gelatine en voeg toe aan de mousse.
 - Laat de mousse af koelen.
 - Meng, zodra de mousse gaat hangen, de slagroom erdoor en laat uitgeleren.
 - Vul de bladerdeegrolletjes met de mousse
 - Vries de bladerdeegrolletjes in.
 
Chocolade
- Smelt de melkchocolade.
 - Voeg 10% olie toe.
 - Voeg kleine stukjes hazelnoot toe.
 
Opbouw
- Wanneer de bladerdeegrolletjes zijn bevroren kan je ze door de melkchocolade met hazelnoot halen.
 - Werk af naar wens.
 
			Passie-kokos swirls
Een heerlijk tropisch gebakje met een romige mousse van kokos en passievrucht. Een smaakvolle explosie in elke hap!
Meer informatie over Passie-kokos swirls
			Spanakopita hartige letter
De Griekse klassieker, spanakopita, wordt in een nieuwe vorm gepresenteerd die zowel mooi is om te zien als heerlijk om van te genieten.
Meer informatie over Spanakopita hartige letter
			Make It Magazine 2021
Nieuw! In samenwerking met Nederlandse bakkers hebben wij een gloednieuw inspiratiemagazine ontwikkeld, het Make It Magazine. Hierin komen bakkers aan het...
Meer informatie over Make It Magazine 2021