Oranje tompouce

Een prachtige variatie op de klassieke oranje tompouce met een vleugje vanille!
Oranje tompouce
- Korstdeegplak
Benodigdheden Sinaasappelcremeux
- 8 g gelatine
- 300 ml sinaasappelsap
- 200 g kristalsuiker
- 200 gr heelei
- 300 g roomboter
- Week de gelatine in water.
- Breng de sinaasappelsap en suiker aan de kook.
- Giet al roerend het hete grapefruitsap op het ei.
- Breng weer aan de kook tot het mengsel begint in te dikken.
- Doe de boter en de uitgeknepen gelatine in een mengkom en zeef hier de warme crémeux op.
- Mix glad en laat volledig afkoelen in de koelkast.
Benodigdheden Vanilleroom
- 500 slagroom
- 40 poedersuiker
- 1 vanillestokje
- Klop de slagroom, poedersuiker, het vanillemerg stevig op.
- Snijd gebakken tompouceplakken in plakjes.
- Spuit een hoeveelheid sinaasappelcrémeux op en dek af met een plakje korstdeeg.
- Spuit hierop de slagroom en decoreer naar wens.

Spanakopita hartige letter
De Griekse klassieker, spanakopita, wordt in een nieuwe vorm gepresenteerd die zowel mooi is om te zien als heerlijk om van te genieten.
Meer informatie over Spanakopita hartige letter
Pecan-kumquat taart
Ontdek de pecan-kumquat taart, een lekkernij die de smaak van pecannoten combineert met de frisse, citrusachtige tonen van kumquats.
Meer informatie over Pecan-kumquat taart