Zoete koningssnack met sinaasappel
		Een originele traktatie voor Koningsdag.
Benodigdheden voor 7 stuks:
• Pruvé Korstdeeg roomboter - art. nr. 11323
• 1000 g fijne amandelspijs
• 50 g eiwit
• 75 g hazelnoot fijn 2-4 mm
• 75 g rozijnen
• 50 g sinaasappel snippers
• 75 g fruit naar keuze (bijvoorbeeld peer)
 
Werkwijze:
- Meng de spijs met het eiwit en maak er een vulling van.
 - Laat opstijven en rol de massa dan uit op 12 mm steekplakken uit met een diameter van 15 cm.
 - Plaats deze op een uitgerolde plak korstdeeg van 2 mm dikte.
 - Breng nu het fruit aan op de amandelspijsvulling
 - Bevochtig en dek af met nog een plak korstdeeg en steek uit met steker van 18 cm.
 - Strijk voor het bakken de snack met zwaar strijksel en bewerkt eventueel met een motief.
 - Bak 20-25 minuten op 190 graden.
 
			Sinterklaasslof met kruidnoten en sinaasappel
Een feestelijke slof met frisse sinaasappel en knapperige kruidnoten – de perfecte Sinterklaascombinatie van kruidig en romig.
Meer informatie over Sinterklaasslof met kruidnoten en sinaasappel
			Zomerschelpen met kokos en passievrucht
Deze verfijnde zomerschelpen brengen een vleugje tropen naar je vitrines. Licht, exotisch en perfect voor zomerse dagen!
Meer informatie over Zomerschelpen met kokos en passievrucht
			Tompouceplak Saint Honoré
Heerlijk gebak voor in het voorjaar.
Meer informatie over Tompouceplak Saint Honoré