Spring naar inhoud

Bladerdeegrolletjes met witte chocolade en framboos

Voor Valentijnsdag en Moederdag.

Benodigdheden

  • 10 x Pruvé Bladerdeegrolletjes


Frambozenbavarois

  • 5 g gelatine
  • 225 g frambozenpuree
  • 80 g kristalsuiker
  • 250 g slagroom
     

Glazuur

  • 300 g witte chocolade
  • 50 g cacaoboter
  • 10 g frambozen, gevriesdroogd
     

Werkwijze

Frambozenbavarois
De gelatine weken in ruim koud water. De suiker oplossen in de frambozenpuree. De gelatine smelten en in de puree mengen. De slagroom opkloppen tot yoghurtdikte en door de frambozenpuree spatelen. Vul de bladerdeegrolletjes en laat volledig opstijven in de vriezer.
 

Glazuur
​​​​​​​Tempereer de chocolade met de cacaoboter. ​​​​​​​Doop de gevulde bladerdeegrolletjes tot de helft in de witte chocolade en decoreer met de frambozen.