Bladerdeegrolletjes met witte chocolade en framboos

Voor Valentijnsdag en Moederdag.
Benodigdheden
- 10 x Pruvé Bladerdeegrolletjes
Frambozenbavarois
- 5 g gelatine
- 225 g frambozenpuree
- 80 g kristalsuiker
- 250 g slagroom
Glazuur
- 300 g witte chocolade
- 50 g cacaoboter
- 10 g frambozen, gevriesdroogd
Werkwijze
Frambozenbavarois
De gelatine weken in ruim koud water. De suiker oplossen in de frambozenpuree. De gelatine smelten en in de puree mengen. De slagroom opkloppen tot yoghurtdikte en door de frambozenpuree spatelen. Vul de bladerdeegrolletjes en laat volledig opstijven in de vriezer.
Glazuur
Tempereer de chocolade met de cacaoboter. Doop de gevulde bladerdeegrolletjes tot de helft in de witte chocolade en decoreer met de frambozen.

Oranje Boven!
Eind juli zullen de Olympische Spelen dan echt beginnen. En hoe vieren we dit beter dan met heerlijk Hollands gebak, zoals de oranje tompouce. Of kleur jouw...
Meer informatie over Oranje Boven!
Croque-monsieur rolls
Gemaakt met korstdeeg, ham, kaas, bechamelsaus en bieslook. Eenvoudig, maar ó zo smaakvol.
Meer informatie over Croque-monsieur rolls
Nieuw! Cheesecake gebakje
Nieuw in ons assortiment: het Cheesecake gebakje! Het bestaat uit een unieke combinatie van een heerlijke zachte bodem met een lekkere frisse...
Meer informatie over Nieuw! Cheesecake gebakje