Harde wener met pistache, frambozen en crème brûlée
		Heerlijke combinatie.
Benodigdheden voor 5 harde weners:
Pistacheroom
- 500 g water
 - 200 g roompoeder koud
 - 300 g marsepein
 - 100 g pistache pate 100% zonder suiker
 
Overig
- 5 x Pruvé harde wener 18 cm - art. nr. 86425
 - Suiker
 - 500 g frambozen
 - 1 L Debic crème brûlée
 
Werkwijze:
- Meng het water met de roompoeder en laat opstijven.
 - Doe de marsepein in de planeetmenger en meng er met de vlinder de room door.
 - Voeg het niet te snel toe om klontjes te voorkomen en krap tijdig je bekken bij.
 - Meng de pistache pate door het mengsel.
 - Vul de harde wenerbodems met een laagje pistacheroom en breng vervolgens de frambozen aan.
 - Verwarm de crème brûlée tot 70 graden en portioneer op de taartjes.
 - Koel terug, strooi af met suiker en brand af met gasbrander
 - Decoreer met wat verse frambozen.
 
			Mango/ grapefruit bloemschelpen
Fris en kleurrijk: bloemschelpen met mango en grapefruit. Perfect voor een zomerse vitrine!
Meer informatie over Mango/ grapefruit bloemschelpen
			Appelflap Deluxe - nieuwe appelflap van Pruvé
Ook bij Pruvé gaan we met de tijd mee, want tijden veranderen. Zo hebben we onze vertrouwde Pruvé appelflap onder de loep genomen en doorontwikkeld tot...
Meer informatie over Appelflap Deluxe - nieuwe appelflap van Pruvé
			Roomhoorn ijsjes
Dip de roomhoorns in de oranje chocolade voor een extra feestelijk effect!
Meer informatie over Roomhoorn ijsjes