Bombe Alaska
Met deze hazelnoot meringue turko wordt het gegarandeerd een feestje!
Bombe Alaska
- 20 x Turko Hazelnoot Meringue klein
Benodigdheden Citroencrème
- 150 kristalsuiker
- 125 ml citroensap
- 200 gr heelei
- 150 gr boter
- 250 gr slagroom
- Breng de suiker met het citroensap aan de kook, giet al roerend op het ei.
- Breng weer aan de kook tot het mengsel begint in te dikken.
- Zeef de warme crème boven de boter, mix glad en laat volledig afkoelen in de koelkast.
- Klop de slagroom stevig op en meng met de citroencrème.
Benodigdheden Kookschuim
- 100 g eiwit
- 250 g kristalsuiker
- 75 g water
- Klop de eiwitten schuimig en kook de suiker en het water tot 120 °C.
- Voeg al kloppend toe aan de eiwitten en laat kloppend afkoelen tot kamertemperatuur.
- Spuit een hoeveelheid citroenvulling tussen 2 plakjes Turko.
- Maskeer de gebakjes rondom met het kookschuim en maak af met de gasbrander.
Mokka Hazelnoot vlegel
Heerlijk gebak voor in het najaar
Meer informatie over Mokka Hazelnoot vlegel
Brooddeeg - een nieuwe range binnen het assortiment!
Binnen Smilde Bakery/Pruvé zijn we druk bezig met de ontwikkeling van een mooie brooddeeg range. Brooddeeg is een ideale deegsoort als het gaat om...
Meer informatie over Brooddeeg - een nieuwe range binnen het assortiment!