Bombe Alaska
		Met deze hazelnoot meringue turko wordt het gegarandeerd een feestje! 
Bombe Alaska
- 20 x Turko Hazelnoot Meringue klein
 
Benodigdheden Citroencrème
- 150 kristalsuiker
 - 125 ml citroensap
 - 200 gr heelei
 - 150 gr boter
 - 250 gr slagroom
 
- Breng de suiker met het citroensap aan de kook, giet al roerend op het ei.
 - Breng weer aan de kook tot het mengsel begint in te dikken.
 - Zeef de warme crème boven de boter, mix glad en laat volledig afkoelen in de koelkast.
 - Klop de slagroom stevig op en meng met de citroencrème.
 
Benodigdheden Kookschuim
- 100 g eiwit
 - 250 g kristalsuiker
 - 75 g water
 
- Klop de eiwitten schuimig en kook de suiker en het water tot 120 °C.
 - Voeg al kloppend toe aan de eiwitten en laat kloppend afkoelen tot kamertemperatuur.
 - Spuit een hoeveelheid citroenvulling tussen 2 plakjes Turko.
 - Maskeer de gebakjes rondom met het kookschuim en maak af met de gasbrander.
 
			Make It Magazine 2021
Nieuw! In samenwerking met Nederlandse bakkers hebben wij een gloednieuw inspiratiemagazine ontwikkeld, het Make It Magazine. Hierin komen bakkers aan het...
Meer informatie over Make It Magazine 2021
			3 + 1 gratis actie!
Iedere twee maanden staan er bij Pruvé andere producten in de spotlight. Dit houdt in dat we producten uit ons standaard assortiment even in het zonnetje...
Meer informatie over 3 + 1 gratis actie!
			Hartenvlaai met crème pâtissière en rood fruit
Een hartverwarmend gebak: ideaal voor Valentijnsdag of Moederdag.
Meer informatie over Hartenvlaai met crème pâtissière en rood fruit