Pumpkin pie

Breng de smaken van het najaar naar de tafel met deze heerlijke Pumpkin pie, gemaakt in een traditionele vlaaivorm.
Pumpkin pie
Benodigdheden voor ca. 2 open vlaaien van 24cm of 10 open vlaaien van 10cm.
Pompoencrémeux
- 250 gr pompoen puree
- 160 gr ei
- 80 gr rietsuiker
- ½ tl koekkruiden
- 3 gr gelatine
- Verhit de pompoenpuree, eieren, suiker en specerijen tot het iets is ingedikt.
- Voeg daarna de gelatine toe en mix dit glad. Laar vervolgens afkoelen tot kamertempratuur.
- Vul de vlaaibodem met de pompoencrémeux en laar dan opstijven in de koeling.
Abrikozengel
- 150 gr abrikozenpuree
- 1 gr agar agar
- Verhit de abrikozenpuree op middelhoog vuur.
- Voeg de agar agar roe, laat 2 minuten doorkoken en koel volledig af.
- Mix tot een gladde gel en verspreid dit over de vlaai.
Decoreer de vlaai met slagroomrozetten, de abrikozenpuree en pompoenpitjes en serveer.

Bananensoes 2.0
Deze onweerstaanbare lekkernij combineert de klassieke éclair met een moderne twist, perfect voor elke gelegenheid.
Meer informatie over Bananensoes 2.0
Wintervlaai met kersencrémeux en chocoladeslagroom
Een vlaai die niet kan ontbreken tijdens deze donkere dagen.
Meer informatie over Wintervlaai met kersencrémeux en chocoladeslagroom