Pumpkin pie
		Breng de smaken van het najaar naar de tafel met deze heerlijke Pumpkin pie, gemaakt in een traditionele vlaaivorm.
Pumpkin pie
Benodigdheden voor ca. 2 open vlaaien van 24cm of 10 open vlaaien van 10cm.
Pompoencrémeux
- 250 gr pompoen puree
 - 160 gr ei
 - 80 gr rietsuiker
 - ½ tl koekkruiden
 - 3 gr gelatine
 
- Verhit de pompoenpuree, eieren, suiker en specerijen tot het iets is ingedikt.
 - Voeg daarna de gelatine toe en mix dit glad. Laar vervolgens afkoelen tot kamertempratuur.
 - Vul de vlaaibodem met de pompoencrémeux en laat dan opstijven in de koeling.
 
Abrikozengel
- 150 gr abrikozenpuree
 - 1 gr agar agar
 
- Verhit de abrikozenpuree op middelhoog vuur.
 - Voeg de agar agar roe, laat 2 minuten doorkoken en koel volledig af.
 - Mix tot een gladde gel en verspreid dit over de vlaai.
 
Decoreer de vlaai met slagroomrozetten, de abrikozenpuree en pompoenpitjes en serveer.
			Vanille Tompoucerol - Vaderdag topper!
Let's roll! De tompoucerol in een ander jasje, speciaal voor Vaderdag.
Meer informatie over Vanille Tompoucerol - Vaderdag topper!
			Zomers schelpje met pistache
Een prachtig exemplaar.
Meer informatie over Zomers schelpje met pistache