Pumpkin pie
Breng de smaken van het najaar naar de tafel met deze heerlijke Pumpkin pie, gemaakt in een traditionele vlaaivorm.
Pumpkin pie
Benodigdheden voor ca. 2 open vlaaien van 24cm of 10 open vlaaien van 10cm.
Pompoencrémeux
- 250 gr pompoen puree
- 160 gr ei
- 80 gr rietsuiker
- ½ tl koekkruiden
- 3 gr gelatine
- Verhit de pompoenpuree, eieren, suiker en specerijen tot het iets is ingedikt.
- Voeg daarna de gelatine toe en mix dit glad. Laar vervolgens afkoelen tot kamertempratuur.
- Vul de vlaaibodem met de pompoencrémeux en laar dan opstijven in de koeling.
Abrikozengel
- 150 gr abrikozenpuree
- 1 gr agar agar
- Verhit de abrikozenpuree op middelhoog vuur.
- Voeg de agar agar roe, laat 2 minuten doorkoken en koel volledig af.
- Mix tot een gladde gel en verspreid dit over de vlaai.
Decoreer de vlaai met slagroomrozetten, de abrikozenpuree en pompoenpitjes en serveer.
Croque-monsieur rolls
Gemaakt met korstdeeg, ham, kaas, bechamelsaus en bieslook. Eenvoudig, maar ó zo smaakvol.
Meer informatie over Croque-monsieur rollsHazelnootschuimtaart
Heerlijk romige hazelnootschuimtaart!
Meer informatie over Hazelnootschuimtaart