Kerstboomhoorntjes
		Leuk voor de Kerstdagen!
Ingrediënten:
- Pruvé rb roomhoorn – art. nr. 12589
 
Kersengelei
- 500 g kersen, ontpit
 - 40 ml citroensap
 - 100 g kristalsuiker
 - 10 g agaragar
 
Chocolademousse
- 3 g gelatine
 - 400 ml slagroom, 35% vet
 - 200 ml volle melk
 - 300 g pure chocolade
 
Werkwijze:
Kersengallei
- Pureer de kersen en breng aan de kook met het citroensap, de suiker en agaragar.
 - Laat afkoelen tot een gezette gelei.
 - Mix de gelei fijn met een staafmixer tot een gladde pasta en vul de roomhoorntjes tot 1/3 met de gelei.
 - Bewaar ondersteboven in de koeling.
 
Chocolademousse
- Week de gelatine in ruim koud water. Breng de melk tegen de kook aan en voeg de
uitgeknepen gelatine toe. - Smelt de chocolade en meng de hete melk met gelatine erdoor.
 - Klop de slagroom lobbig en vouw door de ganache.
 - Vul de roomhoorntjes verder met de chocolademousse en laat ondersteboven opstijven in de vriezer.
 - Doop de opening in getempereerde chocolade.
 
			St Honoré Karamel
Een klassieke lekkernij, betovert met zijn perfecte combinatie van krokant bladerdeeg, luchtige soesjes en romige karamel.
Meer informatie over St Honoré Karamel