Kerstboomhoorntjes
Leuk voor de Kerstdagen!
Ingrediënten:
- Pruvé rb roomhoorn – art. nr. 12589
Kersengelei
- 500 g kersen, ontpit
- 40 ml citroensap
- 100 g kristalsuiker
- 10 g agaragar
Chocolademousse
- 3 g gelatine
- 400 ml slagroom, 35% vet
- 200 ml volle melk
- 300 g pure chocolade
Werkwijze:
Kersengallei
- Pureer de kersen en breng aan de kook met het citroensap, de suiker en agaragar.
- Laat afkoelen tot een gezette gelei.
- Mix de gelei fijn met een staafmixer tot een gladde pasta en vul de roomhoorntjes tot 1/3 met de gelei.
- Bewaar ondersteboven in de koeling.
Chocolademousse
- Week de gelatine in ruim koud water. Breng de melk tegen de kook aan en voeg de
uitgeknepen gelatine toe. - Smelt de chocolade en meng de hete melk met gelatine erdoor.
- Klop de slagroom lobbig en vouw door de ganache.
- Vul de roomhoorntjes verder met de chocolademousse en laat ondersteboven opstijven in de vriezer.
- Doop de opening in getempereerde chocolade.
Roomhoorn chocolade ''Sunday''
Heerlijk zoet en verwennerij ten top: de "Sunday" roomhoorn, afgewerkt met diverse smakelijke toppings.
Meer informatie over Roomhoorn chocolade ''Sunday''
Mokka Hazelnoot vlegel
Heerlijk gebak voor in het najaar
Meer informatie over Mokka Hazelnoot vlegel
Aardbeienschelp met Basilicum
Een heerlijke klassieker met een verrassende twist!
Meer informatie over Aardbeienschelp met Basilicum