Kerstboomhoorntjes

Leuk voor de Kerstdagen!
Ingrediënten:
- Pruvé rb roomhoorn – art. nr. 12589
Kersengelei
- 500 g kersen, ontpit
- 40 ml citroensap
- 100 g kristalsuiker
- 10 g agaragar
Chocolademousse
- 3 g gelatine
- 400 ml slagroom, 35% vet
- 200 ml volle melk
- 300 g pure chocolade
Werkwijze:
Kersengallei
- Pureer de kersen en breng aan de kook met het citroensap, de suiker en agaragar.
- Laat afkoelen tot een gezette gelei.
- Mix de gelei fijn met een staafmixer tot een gladde pasta en vul de roomhoorntjes tot 1/3 met de gelei.
- Bewaar ondersteboven in de koeling.
Chocolademousse
- Week de gelatine in ruim koud water. Breng de melk tegen de kook aan en voeg de
uitgeknepen gelatine toe. - Smelt de chocolade en meng de hete melk met gelatine erdoor.
- Klop de slagroom lobbig en vouw door de ganache.
- Vul de roomhoorntjes verder met de chocolademousse en laat ondersteboven opstijven in de vriezer.
- Doop de opening in getempereerde chocolade.

Stoofpeer bourdaloue
Mini stoofpeertaartjes met een Franse twist!
Meer informatie over Stoofpeer bourdaloue
Luxe aardbeienvlaai
De aardbeienvlaai is sinds jaar en dag een favoriet onder Nederlanders. Met onze open vlaai zet u dit verse gebak in een handomdraai in de vitrine!
Meer informatie over Luxe aardbeienvlaai
Vlaaitjes met winterfruit
Heerlijke kleine vlaaitjes voor de winter.
Meer informatie over Vlaaitjes met winterfruit