Kerstboomhoorntjes

Leuk voor de Kerstdagen!
Ingrediënten:
- Pruvé rb roomhoorn – art. nr. 12589
Kersengelei
- 500 g kersen, ontpit
- 40 ml citroensap
- 100 g kristalsuiker
- 10 g agaragar
Chocolademousse
- 3 g gelatine
- 400 ml slagroom, 35% vet
- 200 ml volle melk
- 300 g pure chocolade
Werkwijze:
Kersengallei
- Pureer de kersen en breng aan de kook met het citroensap, de suiker en agaragar.
- Laat afkoelen tot een gezette gelei.
- Mix de gelei fijn met een staafmixer tot een gladde pasta en vul de roomhoorntjes tot 1/3 met de gelei.
- Bewaar ondersteboven in de koeling.
Chocolademousse
- Week de gelatine in ruim koud water. Breng de melk tegen de kook aan en voeg de
uitgeknepen gelatine toe. - Smelt de chocolade en meng de hete melk met gelatine erdoor.
- Klop de slagroom lobbig en vouw door de ganache.
- Vul de roomhoorntjes verder met de chocolademousse en laat ondersteboven opstijven in de vriezer.
- Doop de opening in getempereerde chocolade.

Champagne turko taart met rood fruit
Een feestelijke taart voor het Oud&Nieuw!
Meer informatie over Champagne turko taart met rood fruit
Ontdek de Börek: nu ook beschikbaar in het foodservicekanaal!
Breaking food news: de börek verovert de markt als een van de hardst groeiende snacks binnen de retail in Nederland. We zijn trots om aan te kondigen dat...
Meer informatie over Ontdek de Börek: nu ook beschikbaar in het foodservicekanaal!
This is how we roll!
Laat u op Bakkersvak verrassen en maak kennis met het bladerdeegrolletje 2.0. Een echte klassieker! Maar ook klassiekers zijn wel eens aan vernieuwing toe....
Meer informatie over This is how we roll!