Champagne turko taart met rood fruit

Een feestelijke taart voor het Oud&Nieuw!
Ingrediënten:
- Pruvé rb turko 18 cm – art. nr. 60823
- Pruvé rb turko 22 cm – art. nr. 61223
- Pruvé rb turko 26 cm – art. nr. 61613
Decoratie
- 750 g gezoete slagroom
- Marc de champagne
- Rood fruit
Werkwijze:
Decoratie
- Klop de slagroom stevig op en breng op smaak met de Marc de champagne.
- Breng een dikke laag slagroom aan op de turko 26 cm en bedek met vers rood fruit.
- Herhaal met de turko 22 cm en vervolgens met de turko 18 cm.

Het boek van sinterklaas tompouce
Tompoucen met bitterkoekjes bavarois voor en tijdens Sinterklaas.
Meer informatie over Het boek van sinterklaas tompouce
Stoofpeer bourdaloue
Mini stoofpeertaartjes met een Franse twist!
Meer informatie over Stoofpeer bourdaloue
Nectarine tulpschelp met rozemarijn
Eens iets anders dan u gewend bent!
Meer informatie over Nectarine tulpschelp met rozemarijn