Champagne turko taart met rood fruit
Een feestelijke taart voor het Oud&Nieuw!
Ingrediënten:
- Pruvé rb turko 18 cm – art. nr. 60823
- Pruvé rb turko 22 cm – art. nr. 61223
- Pruvé rb turko 26 cm – art. nr. 61613
Decoratie
- 750 g gezoete slagroom
- Marc de champagne
- Rood fruit
Werkwijze:
Decoratie
- Klop de slagroom stevig op en breng op smaak met de Marc de champagne.
- Breng een dikke laag slagroom aan op de turko 26 cm en bedek met vers rood fruit.
- Herhaal met de turko 22 cm en vervolgens met de turko 18 cm.
Kleurrijke bladerdeegrolletjes
This is how we roll. Het bladerdeegrolletje 2.0
Meer informatie over Kleurrijke bladerdeegrolletjesHarde wener salted caramel
De salted caramel en chocolade passen perfect bij het najaar.
Meer informatie over Harde wener salted caramelAppelflap Deluxe - nieuwe appelflap van Pruvé
Ook bij Pruvé gaan we met de tijd mee, want tijden veranderen. Zo hebben we onze vertrouwde Pruvé appelflap onder de loep genomen en doorontwikkeld tot...
Meer informatie over Appelflap Deluxe - nieuwe appelflap van Pruvé