Croque-monsieur rolls

Gemaakt met korstdeeg, ham, kaas, bechamelsaus en bieslook. Eenvoudig, maar ó zo smaakvol.
Croque-monsieur rolls
- Korstdeeg 400 gram (20x50cm)
Voor circa 15 stuks
- 100 gr ham
- 125 gr béchamel saus
- 100 gr geraspte kaas (bijv. Emmentaller)
- ½ bosje bieslook, fijngesneden
- Zout en peper
- Rol het korstdeeg uit tot een rechthoek met 2mm dikte.
- Verdeel de béchamel over de korst en bestrooi met zout en peper.
- Verdeel de kaas, bieslook en plakken ham. Rol het op tot een dikke pil en bewaar in de koeling.
- Snijd plakjes van 3cm dikte, bestrijk licht met ei en bak ca. 30 minuten op 190°C.
Deze unieke variant op de traditionele Franse tosti bewijst de veelzijdigheid en het gebruiksgemak van ons korstdeeg. Verdraaid lekker!

Hazelnootslof met kruidige peer
Een knapperige hazelnootslof met gebakken peer, verrijkt met verwarmende specerijen voor een smaakvolle traktatie.
Meer informatie over Hazelnootslof met kruidige peer
Zomers schelpje met pistache
Een prachtig exemplaar.
Meer informatie over Zomers schelpje met pistache