Croque-monsieur rolls
		Gemaakt met korstdeeg, ham, kaas, bechamelsaus en bieslook. Eenvoudig, maar ó zo smaakvol.
Croque-monsieur rolls
- Korstdeeg 400 gram (20x50cm)
 
Voor circa 15 stuks
- 100 gr ham
 - 125 gr béchamel saus
 - 100 gr geraspte kaas (bijv. Emmentaller)
 - ½ bosje bieslook, fijngesneden
 - Zout en peper
 
- Rol het korstdeeg uit tot een rechthoek met 2mm dikte.
 - Verdeel de béchamel over      de korst en bestrooi met zout en peper.
 - Verdeel de kaas, bieslook      en plakken ham. Rol het op tot een dikke pil en bewaar in de koeling.
 - Snijd plakjes van 3cm dikte, bestrijk licht met ei en bak ca. 30 minuten op 190°C.
 
Deze unieke variant op de traditionele Franse tosti bewijst de veelzijdigheid en het gebruiksgemak van ons korstdeeg. Verdraaid lekker!
			Appelflap Deluxe - nieuwe appelflap van Pruvé
Ook bij Pruvé gaan we met de tijd mee, want tijden veranderen. Zo hebben we onze vertrouwde Pruvé appelflap onder de loep genomen en doorontwikkeld tot...
Meer informatie over Appelflap Deluxe - nieuwe appelflap van Pruvé
			Speculaas slof met advocaat
De speculaas en advocaat passen perfect bij het najaar.
Meer informatie over Speculaas slof met advocaat