Croque-monsieur rolls
Gemaakt met korstdeeg, ham, kaas, bechamelsaus en bieslook. Eenvoudig, maar ó zo smaakvol.
Croque-monsieur rolls
- Korstdeeg 400 gram (20x50cm)
Voor circa 15 stuks
- 100 gr ham
- 125 gr béchamel saus
- 100 gr geraspte kaas (bijv. Emmentaller)
- ½ bosje bieslook, fijngesneden
- Zout en peper
- Rol het korstdeeg uit tot een rechthoek met 2mm dikte.
- Verdeel de béchamel over de korst en bestrooi met zout en peper.
- Verdeel de kaas, bieslook en plakken ham. Rol het op tot een dikke pil en bewaar in de koeling.
- Snijd plakjes van 3cm dikte, bestrijk licht met ei en bak ca. 30 minuten op 190°C.
Deze unieke variant op de traditionele Franse tosti bewijst de veelzijdigheid en het gebruiksgemak van ons korstdeeg. Verdraaid lekker!
Nectarine tulpschelp met rozemarijn
Eens iets anders dan u gewend bent!
Meer informatie over Nectarine tulpschelp met rozemarijn