Nectarine Verveineschelp
Bloemschelp van met een heerlijke zoete vulling van nectarine en verveineslagroom.
Nectarine Verveineschelp
- 10x Bloemschelp 9 cm
- 1/2 vanillecake
Benodigdheden Nectarine compote
- 400 gr nectarines, vers
- 40 kristalsuiker
- 6 pectine NH
- Schil en snijd de nectarines in stukjes.
- Verhit met de helft van de suiker in een pan.
- Meng de pectine door de resterende suiker.
- Zodra de pan met nectarines begint te pruttelen voeg je de suiker en pectine toe.
- Laat nog 1 minuut doorkoken en bewaar in de koeling.
Benodigdheden Verveineslagroom
- 450 ml slagroom
- 10 gr verse verveineblaadjes
- 30 gr kristalsuiker
- 6 gr gelatine
- Week de gelatine in water.
- Breng 1/3 van de slagroom tegen het kookpunt aan.
- Laat hierin de verveineblaadjes 30 minuten van het vuur af infuseren.
- Zeef de slagroom en verhit opnieuw met de suiker. Los de gelatine hierin op.
- Mix door de koude slagroom, bewaar in de koeling en klop voor gebruik stevig op.
- Leg een dun schijfje cake op de boden van de bloemschelp.
- Vul met de nectarine compote en spuit hier een rozet verveineslagroom op.
- Decoreer naar wens.
Ontdek de Börek: nu ook beschikbaar in het foodservicekanaal!
Breaking food news: de börek verovert de markt als een van de hardst groeiende snacks binnen de retail in Nederland. We zijn trots om aan te kondigen dat...
Meer informatie over Ontdek de Börek: nu ook beschikbaar in het foodservicekanaal!Pumpkin pie
Breng de smaken van het najaar naar de tafel met deze heerlijke Pumpkin pie, gemaakt in een traditionele vlaaivorm.
Meer informatie over Pumpkin pieAssortimentsbrochure 2024-2025
Ontdek ons complete assortiment Als bakker weet je hoe belangrijk het is om te werken met de beste ingrediënten en producten. Daarom hebben we speciaal...
Meer informatie over Assortimentsbrochure 2024-2025