Siciliaanse Cannoli
Siciliaanse Cannoli op 3 verschillende manieren
Siciliaanse Cannoli
10 x loftrompet
200 g pure chocolade
1. Tempereer de chocolade en coat de opening van de loftrompet.
2. Breng eventueel bijv. nootjes of cacao nibs aan.
Benodigdheden cannolivulling
- 300 g ricotta, uitgelekt
- 80 g poedersuiker
- 3 g vanille-extract
- 1/4 tl kaneel
- 50 g chocolate chips
- 25 g pistachenoten, grofgehakt
- 25 gr oranjesnippers, in blokjes
1. Roer de ricotta glad en meng met de suiker, vanille en kaneel.
2. Meng de chocolate chips, pistache en oranjesnippers erdoor.
3. Vul de loftrompet met de cannolivulling.
4. Breng eventueel nog nootjes, chocolade of oranjesnippers aan ter decoratie.
Hartenvlaai met crème pâtissière en rood fruit
Ideaal voor Valentijns- of Moederdag.
Meer informatie over Hartenvlaai met crème pâtissière en rood fruitNieuw! Mini Quiches met Beemster kaas
Nieuw in ons assortiment: Mini Quiches met Beemster kaas! De Mini Quiches zijn verkrijgbaar in de varianten: Beemster kaas, tomaat en Italiaanse kruiden....
Meer informatie over Nieuw! Mini Quiches met Beemster kaas