Siciliaanse Cannoli
Siciliaanse Cannoli op 3 verschillende manieren
Siciliaanse Cannoli
10 x loftrompet
200 g pure chocolade
1. Tempereer de chocolade en coat de opening van de loftrompet.
2. Breng eventueel bijv. nootjes of cacao nibs aan.
Benodigdheden cannolivulling
- 300 g ricotta, uitgelekt
- 80 g poedersuiker
- 3 g vanille-extract
- 1/4 tl kaneel
- 50 g chocolate chips
- 25 g pistachenoten, grofgehakt
- 25 gr oranjesnippers, in blokjes
1. Roer de ricotta glad en meng met de suiker, vanille en kaneel.
2. Meng de chocolate chips, pistache en oranjesnippers erdoor.
3. Vul de loftrompet met de cannolivulling.
4. Breng eventueel nog nootjes, chocolade of oranjesnippers aan ter decoratie.
Ontdek de Börek: nu ook beschikbaar in het foodservicekanaal!
Breaking food news: de börek verovert de markt als een van de hardst groeiende snacks binnen de retail in Nederland. We zijn trots om aan te kondigen dat...
Meer informatie over Ontdek de Börek: nu ook beschikbaar in het foodservicekanaal!Tompouceplak Saint Honoré
Heerlijk gebak voor in het voorjaar.
Meer informatie over Tompouceplak Saint Honoré