Siciliaanse Cannoli
Siciliaanse Cannoli op 3 verschillende manieren
Siciliaanse Cannoli
10 x loftrompet
200 g pure chocolade
1. Tempereer de chocolade en coat de opening van de loftrompet.
2. Breng eventueel bijv. nootjes of cacao nibs aan.
Benodigdheden cannolivulling
- 300 g ricotta, uitgelekt
- 80 g poedersuiker
- 3 g vanille-extract
- 1/4 tl kaneel
- 50 g chocolate chips
- 25 g pistachenoten, grofgehakt
- 25 gr oranjesnippers, in blokjes
1. Roer de ricotta glad en meng met de suiker, vanille en kaneel.
2. Meng de chocolate chips, pistache en oranjesnippers erdoor.
3. Vul de loftrompet met de cannolivulling.
4. Breng eventueel nog nootjes, chocolade of oranjesnippers aan ter decoratie.
Stoofpeer bourdaloue
Mini stoofpeertaartjes met een Franse twist!
Meer informatie over Stoofpeer bourdaloueSpeculaas slof met advocaat
De speculaas en advocaat passen perfect bij het najaar.
Meer informatie over Speculaas slof met advocaatVanille Tompoucerol - Vaderdag topper!
Let's roll! De tompoucerol in een ander jasje, speciaal voor vaderdag.
Meer informatie over Vanille Tompoucerol - Vaderdag topper!