Siciliaanse Cannoli

Siciliaanse Cannoli op 3 verschillende manieren
Siciliaanse Cannoli
10 x loftrompet
200 g pure chocolade
1. Tempereer de chocolade en coat de opening van de loftrompet.
2. Breng eventueel bijv. nootjes of cacao nibs aan.
Benodigdheden cannolivulling
- 300 g ricotta, uitgelekt
- 80 g poedersuiker
- 3 g vanille-extract
- 1/4 tl kaneel
- 50 g chocolate chips
- 25 g pistachenoten, grofgehakt
- 25 gr oranjesnippers, in blokjes
1. Roer de ricotta glad en meng met de suiker, vanille en kaneel.
2. Meng de chocolate chips, pistache en oranjesnippers erdoor.
3. Vul de loftrompet met de cannolivulling.
4. Breng eventueel nog nootjes, chocolade of oranjesnippers aan ter decoratie.

Brooddeeg - een nieuwe range binnen het assortiment!
Binnen Smilde Bakery/Pruvé zijn we druk bezig met de ontwikkeling van een mooie brooddeeg range. Brooddeeg is een ideale deegsoort als het gaat om...
Meer informatie over Brooddeeg - een nieuwe range binnen het assortiment!
Mangoroosjes
Met deze mango roosjes hoef jij in jouw vitrine niets te verbloemen!
Meer informatie over Mangoroosjes