Oranje tompoucerol

Leuk voor Koningsdag!
Benodigdheden:
- Pruvé RB Bladerdeegrolletjes - art. nr. 11447
Vulling
- 3 g gelatine
- 150 g sinaasappelpuree
- 100 g kristalsuiker
- 150 g heelei
- 125 g roomboter
- 200 g mascarpone
Decoratie
- Glaceerfondant
- Oranje kleurstof
Werkwijze:
Sinaasappel cremeux
- Week de gelatine.
- Verhit de puree en suiker en giet al roerend op het ei.
- Verhit opnieuw al roerend tot het kookpunt.
- Zeef de warme cremeux op de boter en geweekte gelatine.
- Roer tot glad en laat afgedekt afkoelen tot kamertemperatuur.
- Voeg tot slot de mascarpone toe en vul de bladerdeegrolletjes.
Glazuur
- De fondant op temperatuur brengen en oranje kleuren.
- De bladerdeegrolletjes glaceren met de oranje fondant.

Zomerschelpen met kokos en passievrucht
Deze verfijnde zomerschelpen brengen een vleugje tropen naar je vitrines. Licht, exotisch en perfect voor zomerse dagen!
Meer informatie over Zomerschelpen met kokos en passievrucht
Harde wener salted caramel
De salted caramel en chocolade passen perfect bij het najaar.
Meer informatie over Harde wener salted caramel
Siciliaanse Cannoli
Siciliaanse Cannoli op 3 verschillende manieren
Meer informatie over Siciliaanse Cannoli