Oranje tompoucerol
		Leuk voor Koningsdag!
Benodigdheden:
- Pruvé RB Bladerdeegrolletjes - art. nr. 11447
 
Vulling
- 3 g gelatine
 - 150 g sinaasappelpuree
 - 100 g kristalsuiker
 - 150 g heelei
 - 125 g roomboter
 - 200 g mascarpone
 
Decoratie
- Glaceerfondant
 - Oranje kleurstof
 
Werkwijze:
Sinaasappel cremeux
- Week de gelatine.
 - Verhit de puree en suiker en giet al roerend op het ei.
 - Verhit opnieuw al roerend tot het kookpunt.
 - Zeef de warme cremeux op de boter en geweekte gelatine.
 - Roer tot glad en laat afgedekt afkoelen tot kamertemperatuur.
 - Voeg tot slot de mascarpone toe en vul de bladerdeegrolletjes.
 
Glazuur
- De fondant op temperatuur brengen en oranje kleuren.
 - De bladerdeegrolletjes glaceren met de oranje fondant.
 
			Stoofperenslof met speculaas
Een ware ode aan de Nederlandse herfst en winter, waarin zoete stoofperen en kruidige speculaas samenkomen.
Meer informatie over Stoofperenslof met speculaas
			Pumpkin pie
Breng de smaken van het najaar naar de tafel met deze heerlijke Pumpkin pie, gemaakt in een traditionele vlaaivorm.
Meer informatie over Pumpkin pie