Oranje tompoucerol

Leuk voor Koningsdag!
Benodigdheden:
- Pruvé RB Bladerdeegrolletjes - art. nr. 11447
Vulling
- 3 g gelatine
- 150 g sinaasappelpuree
- 100 g kristalsuiker
- 150 g heelei
- 125 g roomboter
- 200 g mascarpone
Decoratie
- Glaceerfondant
- Oranje kleurstof
Werkwijze:
Sinaasappel cremeux
- Week de gelatine.
- Verhit de puree en suiker en giet al roerend op het ei.
- Verhit opnieuw al roerend tot het kookpunt.
- Zeef de warme cremeux op de boter en geweekte gelatine.
- Roer tot glad en laat afgedekt afkoelen tot kamertemperatuur.
- Voeg tot slot de mascarpone toe en vul de bladerdeegrolletjes.
Glazuur
- De fondant op temperatuur brengen en oranje kleuren.
- De bladerdeegrolletjes glaceren met de oranje fondant.

Aperol Spritz tartelette
Een zonnige cocktail, maar dan als tartelette? De verfrissende Aperol Spritz-tartelette is perfect om te genieten van zomerse vibes.
Meer informatie over Aperol Spritz tartelette
Roomhoorn ijsjes
Dip de roomhoorns in de oranje chocolade voor een extra feestelijk effect!
Meer informatie over Roomhoorn ijsjes