Spring naar inhoud

Oranje tompoucerol

Leuk voor Koningsdag!

Benodigdheden:

  • Pruvé RB Bladerdeegrolletjes - art. nr. 11447

Vulling 

  • 3 g gelatine 
  • 150 g sinaasappelpuree 
  • 100 g kristalsuiker 
  • 150 g heelei 
  • 125 g roomboter 
  • 200 g mascarpone

Decoratie 

  • Glaceerfondant 
  • Oranje kleurstof

Werkwijze:

Sinaasappel cremeux 

  1. Week de gelatine.
  2. Verhit de puree en suiker en giet al roerend op het ei.
  3. Verhit opnieuw al roerend tot het kookpunt.
  4. Zeef de warme cremeux op de boter en geweekte gelatine.
  5. Roer tot glad en laat afgedekt afkoelen tot kamertemperatuur.
  6. Voeg tot slot de mascarpone toe en vul de bladerdeegrolletjes.

Glazuur 

  1. De fondant op temperatuur brengen en oranje kleuren.
  2. De bladerdeegrolletjes glaceren met de oranje fondant.