This is how we roll!

Laat u op Bakkersvak verrassen en maak kennis met het bladerdeegrolletje 2.0. Een echte klassieker! Maar ook klassiekers zijn wel eens aan vernieuwing toe. Ook introduceert Pruvé nieuwe voorjaarsproducten, zoals de appelroomrol. Een heerlijke bladerdeegsnack gevuld met kleine stukjes appel en room. Kortom: heel veel inspiratie en nieuws!
Ongemakkelijke eetmomenten zijn passé
De tompouce is nog steeds een favoriet, maar iedereen die wel eens tompouce eet, worstelt met hetzelfde dilemma. Een vraag die iedereen wel herkent: hoe eet je een tompouce zonder geknoei? Pruvé heeft in het vervolg een antwoord op deze vraag met de tompouce rol. Onze bladerdeegrolletjes zijn bereid met roomboter en vormen een goede basis voor de tompouce rol. Hierdoor kunnen klanten in het vervolg zonder ongemakkelijke eetmomenten of vieze vingers genieten van de heerlijke smaak van tompouce.
Een verleidelijke vitrine
Maar ook de eclair is hot. In Franse patisseries vind je de mooiste eclair creaties in kleurrijke vitrines. Nederlandse consumenten hebben echter een voorkeur voor een knapperig korstje gecombineerd met een romige vulling. Ook hiervoor biedt het bladerdeegrolletje een ideale basis. Vul het rolletje bijvoorbeeld met een heerlijke citroenroom en decoreer de rol met gele marsepein en een kookschuim. Of vul de bladerdeegrol met een frambozen bavaroise en decoreer met witte chocolade en gevriesdroogde framboosjes. Zo creëert u in een handomdraai een oogstrelende vitrine.
The apple of my eye
Maar ook de eclair is hot. In Franse patisseries vind je de mooiste eclair creaties in kleurrijke vitrines. Nederlandse consumenten hebben echter een voorkeur voor een knapperig korstje gecombineerd met een romige vulling. Ook hiervoor biedt het bladerdeegrolletje een ideale basis. Vul het rolletje bijvoorbeeld met een heerlijke citroenroom en decoreer de rol met gele marsepein en een kookschuim. Of vul de bladerdeegrol met een frambozen bavaroise en decoreer met witte chocolade en gevriesdroogde framboosjes. Zo creëert u in een handomdraai een oogstrelende vitrine.
Boordevol inspiratie
Naast onze nieuwe product(idee)en wil Pruvé u ook enthousiasmeren om eens ander gebak te maken dan wat u normaal gesproken in de vitrine heeft liggen. Daarom kunt u ook dit jaar een gloednieuw Inspiratiemagazine meenemen. Boordevol recepten voor Koningsdag, het WK, Pasen en de lente. Stuk voor stuk haalbaar en met goede tips, zodat u uw klanten kan verrassen met heerlijk voorjaarsgebak.
Nieuwsgierig geworden? Bezoek ons op 1 t/m 3 maart op Bakkersvak (stand B106) en we vertellen u graag meer!

Hup-Vlegel-Hup
Stap in de wereld van de Hollandse trots met onze vlegel, geïnspireerd door de iconische kleuren rood, wit en blauw.
Meer informatie over Hup-Vlegel-Hup
Chocolade banoffee vlegel
Heerlijke combincatie van banoffee en chocolade.
Meer informatie over Chocolade banoffee vlegel
Make It Magazine voorjaar 2023
Nieuwe editie! In samenwerking met Nederlandse bakkers hebben wij weer een gloednieuw inspiratiemagazine ontwikkeld, het Make It Magazine. Hierin komen...
Meer informatie over Make It Magazine voorjaar 2023