Passie-kokos swirls
Een heerlijk tropisch gebakje met een romige mousse van kokos en passievrucht. Een smaakvolle explosie in elke hap!
Passie-kokos swirls
- Roomhoorn x 24
Benodigdheden crème kokos
- 125 gr basterdsuiker
- 400 gr roomboter
- 500 gr gele room
- 50 gr compound kokos
- Maak de banketbakkersroom en laat volledig afkoelen.
- Klop de boter romig en breng op smaak met de kokos compound.
- Voeg de koude banketbakkersroom hieraan toe en klop tot een gladde maar stevige crème.
Benodigdheden crème maracuja
- 125 gr basterdsuiker
- 400 gr roomboter
- 500 gr gele room
- gele kleurstof
- 35 gr compound maracuja
- Maak de banketbakkersroom en laat volledig afkoelen.
- Klop de boter romig en breng op smaak met de compound.
- Voeg de koude banketbakkersroom hieraan toe en klop tot een gladde maar stevige crème.
Vul een spuitzak met beide crèmes naast elkaar. Vul de roomhoorns als een 'swirl'-ijsje op. Bewaar kort in de vriezer en decoreer eventueel met witte chocolade.
Nectarine tulpschelp met rozemarijn
Eens iets anders dan u gewend bent!
Meer informatie over Nectarine tulpschelp met rozemarijnLuxe aardbeienvlaai
De aardbeienvlaai is sinds jaar en dag een favoriet onder Nederlanders. Met onze open vlaai zet u dit verse gebak in een handomdraai in de vitrine!
Meer informatie over Luxe aardbeienvlaai