Schnitt op tompouceplak

Weer eens wat anders!
Benodigdheden:
- Pruvé Tompouceplak - art. nr. 11404
Cassis cremeux
- 150 g cassis puree
- 36 g melk
- 140 g suiker
- 120 g heelei
- 4 g gelatine
- 160 g boter
Truffel crème
- 100 g boter
- 50 g poedersuiker
- 8 g eidooier
- 100 g slagroom
- 15 g brandewijn
- 0,5 g vanille
Decoratie
- Verse frambozen
- Poedersuiker
Werkwijze:
Cassis cremeux
- Kook de cassis puree, melk en suiker.
- Voeg de heelei toe en verwarm tot 84°
- Laat afkoelen tot 40°.
- Emulgeer de gelatine en boter en giet in kaders van 8 x 20 cm. Het is ook mogelijk om
- deze in kaders van 60 x 40 cm te gieten en deze later te snijden naar gewenste afmeting.
Truffel crème
- Draai de boter en de poedersuiker luchtig.
- Voeg geleidelijk de brandewijn, de slagroom en eidooier en draai tot een gladde crème.
Opbouw
- Plaats de plak cremeux op de tompouce strook.
- Spuit diagonaal op met truffel crème.
- Zet verse frambozen tussen de banen crème en decoreer met poedersuiker.

Kerstschelp witte chocolade en cranberry
De kerstschelp met witte chocolade en cranberry is de perfecte, feestelijke afsluiter van het kerstdiner.
Meer informatie over Kerstschelp witte chocolade en cranberry
Zomerschelpen met kokos en passievrucht
Deze verfijnde zomerschelpen brengen een vleugje tropen naar je vitrines. Licht, exotisch en perfect voor zomerse dagen!
Meer informatie over Zomerschelpen met kokos en passievrucht