Schnitt op tompouceplak
		Weer eens wat anders!
Benodigdheden:
- Pruvé Tompouceplak - art. nr. 11404
 
Cassis cremeux
- 150 g cassis puree
 - 36 g melk
 - 140 g suiker
 - 120 g heelei
 - 4 g gelatine
 - 160 g boter
 
Truffel crème
- 100 g boter
 - 50 g poedersuiker
 - 8 g eidooier
 - 100 g slagroom
 - 15 g brandewijn
 - 0,5 g vanille
 
Decoratie
- Verse frambozen
 - Poedersuiker
 
Werkwijze:
Cassis cremeux
- Kook de cassis puree, melk en suiker.
 - Voeg de heelei toe en verwarm tot 84°
 - Laat afkoelen tot 40°.
 - Emulgeer de gelatine en boter en giet in kaders van 8 x 20 cm. Het is ook mogelijk om
 - deze in kaders van 60 x 40 cm te gieten en deze later te snijden naar gewenste afmeting.
 
Truffel crème
- Draai de boter en de poedersuiker luchtig.
 - Voeg geleidelijk de brandewijn, de slagroom en eidooier en draai tot een gladde crème.
 
Opbouw
- Plaats de plak cremeux op de tompouce strook.
 - Spuit diagonaal op met truffel crème.
 - Zet verse frambozen tussen de banen crème en decoreer met poedersuiker.
 
			Chocoladevlaai met sinaasappel en kaneel
Een smaakexplosie die verwarmend en fris tegelijk is. Perfect voor de feestdagen of als bijzonder gebakje bij de koffie.
Meer informatie over Chocoladevlaai met sinaasappel en kaneel
			De Tompoucerol! Nieuw in het assortiment
DAT GAAT OP ROLLETJES! Maak kennis met de tompoucerol, het ambachtelijke roomboterbladerdeegrolletje dat net zo lekker smaakt als de traditionele...
Meer informatie over De Tompoucerol! Nieuw in het assortiment