Kleurrijke bladerdeegrolletjes

This is how we roll. Het bladerdeegrolletje 2.0
Benodigdheden:
- Pruvé RB Bladerdeegrolletjes - art. nr. 11447
- Dobla chocolade
Vulling
- 180 g kristalsuiker
- 60 g water
- 100 g heelei
- 300 g roomboter
- Smaakmakers: bijv. fruit (gevriesdroogd of poedervorm), pistachepasta, extracten, likeur
Glazuur
- Glaceerfondant
- Kleurstof
Werkwijze:
Vulling
- Klop het ei schuimig en kook de suiker en water tot 120°C.
- Voeg al kloppend toe aan de eieren en laat veder draaien tot het is afgekoeld tot kamertemperatuur.
- Voeg de boter toe en klop verder tot een gladde crème.
- Breng op smaak met de gewenste smaakmaker.
Decoratie
- De fondant op temperatuur brengen en kleuren in de kleur van de smaak van de vulling.
- De bladerdeegrolletjes glaceren met de fondant.
- Decoreer met Dobla chocolade.

Pecan-kumquat taart
Ontdek de pecan-kumquat taart, een lekkernij die de smaak van pecannoten combineert met de frisse, citrusachtige tonen van kumquats.
Meer informatie over Pecan-kumquat taart