Spring naar inhoud

Kleurrijke bladerdeegrolletjes

This is how we roll. Het bladerdeegrolletje 2.0

Benodigdheden:

  • Pruvé RB Bladerdeegrolletjes - art. nr. 11447
  • Dobla chocolade
     

Vulling

  • 180 g kristalsuiker 
  • 60 g water
  • 100 g heelei
  • 300 g roomboter 
  • Smaakmakers: bijv. fruit (gevriesdroogd of poedervorm), pistachepasta, extracten, likeur

Glazuur

  • Glaceerfondant 
  • Kleurstof 

Werkwijze:

Vulling 

  1. Klop het ei schuimig en kook de suiker en water tot 120°C.
  2. Voeg al kloppend toe aan de eieren en laat veder draaien tot het is afgekoeld tot kamertemperatuur.
  3. Voeg de boter toe en klop verder tot een gladde crème.
  4. Breng op smaak met de gewenste smaakmaker.


Decoratie 

  1. De fondant op temperatuur brengen en kleuren in de kleur van de smaak van de vulling. 
  2. De bladerdeegrolletjes glaceren met de fondant.
  3. Decoreer met Dobla chocolade.