Kleurrijke bladerdeegrolletjes

This is how we roll. Het bladerdeegrolletje 2.0
Benodigdheden:
- Pruvé RB Bladerdeegrolletjes - art. nr. 11447
- Dobla chocolade
Vulling
- 180 g kristalsuiker
- 60 g water
- 100 g heelei
- 300 g roomboter
- Smaakmakers: bijv. fruit (gevriesdroogd of poedervorm), pistachepasta, extracten, likeur
Glazuur
- Glaceerfondant
- Kleurstof
Werkwijze:
Vulling
- Klop het ei schuimig en kook de suiker en water tot 120°C.
- Voeg al kloppend toe aan de eieren en laat veder draaien tot het is afgekoeld tot kamertemperatuur.
- Voeg de boter toe en klop verder tot een gladde crème.
- Breng op smaak met de gewenste smaakmaker.
Decoratie
- De fondant op temperatuur brengen en kleuren in de kleur van de smaak van de vulling.
- De bladerdeegrolletjes glaceren met de fondant.
- Decoreer met Dobla chocolade.

3 + 1 gratis actie!
Iedere twee maanden staan er bij Pruvé andere producten in de spotlight. Dit houdt in dat we producten uit ons standaard assortiment even in het zonnetje...
Meer informatie over 3 + 1 gratis actie!
Pumpkin pie
Breng de smaken van het najaar naar de tafel met deze heerlijke Pumpkin pie, gemaakt in een traditionele vlaaivorm.
Meer informatie over Pumpkin pie
Champagne turko taart met rood fruit
Een feestelijke taart voor het Oud&Nieuw!
Meer informatie over Champagne turko taart met rood fruit