Kleurrijke bladerdeegrolletjes
		This is how we roll. Het bladerdeegrolletje 2.0
Benodigdheden:
- Pruvé RB Bladerdeegrolletjes - art. nr. 11447
 - Dobla chocolade
 
Vulling
- 180 g kristalsuiker
 - 60 g water
 - 100 g heelei
 - 300 g roomboter
 - Smaakmakers: bijv. fruit (gevriesdroogd of poedervorm), pistachepasta, extracten, likeur
 
Glazuur
- Glaceerfondant
 - Kleurstof
 
Werkwijze:
Vulling
- Klop het ei schuimig en kook de suiker en water tot 120°C.
 - Voeg al kloppend toe aan de eieren en laat veder draaien tot het is afgekoeld tot kamertemperatuur.
 - Voeg de boter toe en klop verder tot een gladde crème.
 - Breng op smaak met de gewenste smaakmaker.
 
Decoratie 
- De fondant op temperatuur brengen en kleuren in de kleur van de smaak van de vulling.
 - De bladerdeegrolletjes glaceren met de fondant.
 - Decoreer met Dobla chocolade.
 
			Hazelnootschuimtaart
Heerlijk romige hazelnootschuimtaart!
Meer informatie over Hazelnootschuimtaart