Kleurrijke bladerdeegrolletjes
		This is how we roll. Het bladerdeegrolletje 2.0
Benodigdheden:
- Pruvé RB Bladerdeegrolletjes - art. nr. 11447
 - Dobla chocolade
 
Vulling
- 180 g kristalsuiker
 - 60 g water
 - 100 g heelei
 - 300 g roomboter
 - Smaakmakers: bijv. fruit (gevriesdroogd of poedervorm), pistachepasta, extracten, likeur
 
Glazuur
- Glaceerfondant
 - Kleurstof
 
Werkwijze:
Vulling
- Klop het ei schuimig en kook de suiker en water tot 120°C.
 - Voeg al kloppend toe aan de eieren en laat veder draaien tot het is afgekoeld tot kamertemperatuur.
 - Voeg de boter toe en klop verder tot een gladde crème.
 - Breng op smaak met de gewenste smaakmaker.
 
Decoratie 
- De fondant op temperatuur brengen en kleuren in de kleur van de smaak van de vulling.
 - De bladerdeegrolletjes glaceren met de fondant.
 - Decoreer met Dobla chocolade.
 
			Bladerdeegrolletjes met witte chocolade en framboos
Voor Valentijnsdag en Moederdag.
Meer informatie over Bladerdeegrolletjes met witte chocolade en framboos
			Chocoladevlaai met sinaasappel en kaneel
Een smaakexplosie die verwarmend en fris tegelijk is. Perfect voor de feestdagen of als bijzonder gebakje bij de koffie.
Meer informatie over Chocoladevlaai met sinaasappel en kaneel